קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמאה כפולה מצופה

עוגת חמאה כפולה מצופה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמאה כפולה מצופה. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 248 אוהדים. אם יש לכם קינמון, חלמונים, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פשטידת עוף מצופה כפולה, פאי תפוחים מצופה כפול, ו שזיף כפול מצופה פריך.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד סוכר וקמח ולהניח בצד. בקערה גדולה, להקציף לשלב חלב חמאה, חלמונים, ביצים שלמות, חמאה, וניל, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את תערובת הסוכר לאט, מטאטא כמו שאתה הולך, עד התערובת חלקה ואפילו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה הצוננת, נחה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4
חותכים מעגל קטן במרכז הקרום העליון התגלגל, נח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
מניחים את הקרום העליון על העוגה, דואגים למתוח את הבצק על פני השטח ולא מאפשרים לו לשקוע לתוך המילוי. אטמו את קצוות העוגה והחלילו אותם אם תרצו. צנן את העוגה במשך 30 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
בעוד העוגה מצמררת, להתאים מתלה תנור למיקום נמוך ולחמם מראש תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את העוגה במרכז המתלה ואופים במשך 15 דקות, ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 177° ואופים במשך 35-40 דקות נוספות, עד שהמרכז מתנועע. אם אתה רוצה קצת צבע נוסף על החלק העליון של העוגה, להעביר את המדף למרכז במשך עשר דקות האחרונות של אפייה, אשר יעודד בראונינג. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה, או להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן למקם במקרר. הכי טוב אם נצרך בתוך 24 שעות של אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®