עוגת חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 618 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. אם יש לכם גבינת שמנת, חמאת בוטנים שמנת, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת; לחץ לתוך החלק התחתון וצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
אופים עד חום, על 5 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין.
עם מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף whisk, לטאטא את הקרם במהירות גבוהה עד שהוא יוצר פסגות נוקשות.
מעבירים לקערה גדולה ונקייה ומניחים בצד.
התאם את מערבל הדוכן עם מצורף ההנעה וקערה נקייה; הוסף את גבינת השמנת, חמאת בוטנים, סוכר חום, וניל והכה במהירות גבוהה עד שהתערובת חלקה ומשיי.
מקפלים בעדינות את תערובת גבינת שמנת-חמאת בוטנים לתוך קצפת עם מרית עד מעורבב לחלוטין. כף לתוך קליפת העוגה מקורר להחליק את החלק העליון.
מניחים את העוגה במקפיא במשך 1 שעה או עד מוכן לשרת (אם אתה הולך להשאיר אותו במקפיא לזמן מה, לעטוף אותו בניילון נצמד לאחר 1 שעה כך שזה לא מקבל כוויות מקפיא).
תוציא את העוגה מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה. תחתוך את זה ותתחזר!
Reprinted with permission from The Mac + Cheese Cookbook: 50 Simple Recipes from Homeroo, America ' s Favorite Mac And Cheese Restaurant, by Allison Arevalo and Erin Wade, copyright 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.