עוגת חמאת בוטנים III
עוגת חמאת בוטנים III היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, סוכר חום, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, לחם חמאת בוטנים עם שכבות-נוטלה {עוגת לחם חמאת בוטנים}, ו עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה.
הוראות
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 9x13 inch pan. Sift together the flour, baking powder and salt. Set aside.
In a large bowl, cream together the peanut butter, butter and brown sugar until light and fluffy. Beat in the eggs one at a time, then stir in 2 teaspoons vanilla. Beat in the flour mixture alternately with 3/4 cup milk, mixing just until incorporated.
Pour batter into prepared pan.
Bake in the preheated oven for 40 to 50 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean. Allow to cool in pan.
To make Peanut Butter Frosting: In a large bowl, cream peanut butter; gradually beat in half of confectioners' sugar.
Add remaining confectioners' sugar alternately with 1 cup of milk, beating until smooth enough to spread. Beat in 1 teaspoon vanilla.
Spread frosting on top of cake and sprinkle with peanuts.