קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

עוגת חמאת בוטנים III

עוגת חמאת בוטנים III
עוגת חמאת בוטנים III היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, סוכר חום, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, לחם חמאת בוטנים עם שכבות-נוטלה {עוגת לחם חמאת בוטנים}, ו עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה.

הוראות

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 9x13 inch pan. Sift together the flour, baking powder and salt. Set aside.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
In a large bowl, cream together the peanut butter, butter and brown sugar until light and fluffy. Beat in the eggs one at a time, then stir in 2 teaspoons vanilla. Beat in the flour mixture alternately with 3/4 cup milk, mixing just until incorporated.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
Pour batter into prepared pan.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
Bake in the preheated oven for 40 to 50 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean. Allow to cool in pan.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
To make Peanut Butter Frosting: In a large bowl, cream peanut butter; gradually beat in half of confectioners' sugar.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
Add remaining confectioners' sugar alternately with 1 cup of milk, beating until smooth enough to spread. Beat in 1 teaspoon vanilla.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
Spread frosting on top of cake and sprinkle with peanuts.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)