עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם גנאש מריר-מתוק
עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם גנאש מריר-מתוק עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד מריר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד-מתוק-מריר של גנאש, 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, ו עוגת שוקולד ענקית עם גנאש שוקולד מריר ואדי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתיות של מחבתות עם נייר שעווה. קל מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; מחבתות אבק עם 1 כף קמח.
מערבבים קקאו, 1/2 כוס מים רותחים, ו 1 אונקיה שוקולד מריר בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה; מגניב.
מניחים 3/4 כוס סוכר מגורען, 1/2 כוס סוכר חום כהה, ו 1/4 כוס חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות או עד מעורבב היטב.
להוסיף תחליף ביצה; לנצח היטב.
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מערבבים חלב חמאה, שמנת חמוצה, ו 2 כפיות וניל, ערבוב היטב.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים בתערובת קקאו.
הבלילה כפית לתוך מחבתות מוכנות. מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות.
הסר נייר שעווה; השלך. עוגות מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
כדי להכין מילוי, מניחים צ ' יפס בקערה בטוחה במיקרוגל, ומיקרוגל גבוה במשך 1 דקה, ערבוב כל 15 שניות. מגניב במקצת. מקפלים 1/4 כוס מוקצף ציפוי לתוך שבבי נמס. חזור על הליך 7 פעמים עם נשאר ציפוי מוקצף. צ ' יל 1 שעה.
כדי להכין גנאש, לשלב 2/3 כוס סוכר מגורען הבא 4 מרכיבים (דרך 2 אונקיות שוקולד מריר) בסיר בינוני על חום בינוני; להביא לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד שהסוכר מתמוסס ושוקולד נמס, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום. מערבבים 1 כפית וניל; מגניב לחלוטין. צ ' יל 30 דקות או עד עבה.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; העליון עם מילוי, מתפשט לקצוות.
מניחים שכבת העוגה שנותרה על מילוי.
מורחים גנאש באופן שווה על גבי העוגה; בואו לטפטף למטה הצדדים. צ ' יל 20 דקות או עד סט.