קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת חמאת משמש

עוגת חמאת משמש
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת משמש וחמאת צימוקים, עוגת דלעת ממולאת משמש עם ציפוי חמאה משחימה, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
חמאה פח עוגה עמוקה 23 ס " מ (רצוי לא רופף על בסיס, ראה עצה למטה) ו קו הבסיס עם סיליקון או אפייה קלף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
מערבבים את החומרים לציפוי ולהפיץ על בסיס הפח.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
מערבבים את החלב והוניל יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5
שים את הסוכר והביצים לתוך קערה גדולה לטאטא עם שולחן או מיקסר חשמלי יד עד התערובת עבה, חיוור גדל נפח, על 5 דקות. מבחן זה מוכן על ידי הרמת להבי whisk אם התערובת בקצרה משאיר שביל, אתה מוכן להמשיך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיפים שליש מהקמח ומקציפים לאט לשלב, ואז שליש מהחלב ומערבבים שוב. חזור פעמיים נוספות עד שכל הקמח והחלב יתווספו. לאט לאט לטאטא את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
חצי ואבן את משמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
8
מקום, חתך בצד למטה, בבסיס הפח.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
יוצקים את הבלילה עוגה מעל ולהחליק לתוך התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
אופים עבור 1-1 שעות עד העוגה היא המשרד למגע וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
מגניב את העוגה בפח במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן הפח, לקלף את הנייר בטנה לשרת חם או קר.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת חמאה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.