הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת משמש וחמאת צימוקים, עוגת דלעת ממולאת משמש עם ציפוי חמאה משחימה, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן.
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה פח עוגה עמוקה 23 ס " מ (רצוי לא רופף על בסיס, ראה עצה למטה) ו קו הבסיס עם סיליקון או אפייה קלף.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
3
מערבבים את החומרים לציפוי ולהפיץ על בסיס הפח.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
מערבבים את החלב והוניל יחד.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
שים את הסוכר והביצים לתוך קערה גדולה לטאטא עם שולחן או מיקסר חשמלי יד עד התערובת עבה, חיוור גדל נפח, על 5 דקות. מבחן זה מוכן על ידי הרמת להבי whisk אם התערובת בקצרה משאיר שביל, אתה מוכן להמשיך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת חמאה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.