עוגת חמאת קוקוס עם חלב ג'ינג'ר קרח
עוגת חמאת קוקוס עם חלב ג'ינג'ר קרח עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 256 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת סוכר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חלב זהוב: כורכום שמנת ותה זנגביל עם חלב קוקוס, סלק, ג'ינג'ר ומרק חלב קוקוס, ו חלב קוקוס חזיר מטוגן עם דשא לימון וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9 אינץ '(3 אינץ ' עמוק) מחבת springform עם ספריי בישול; אבק עם 2 כפות סוכר.
מניחים חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת וחיוורת (כ 2 דקות); בהדרגה להוסיף 1 1/3 כוסות סוכר. הכה במהירות גבוהה 3 דקות או עד פלאפי. מקציפים בוניל.
מוסיפים חלבונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקפלים בקוקוס.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 15 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מגישים עם חלב ג ' ינג ' ר קרח.