עוגת חמאת שקדים
אם 37 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת חמאת שקדים יכולה להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. אם יש לך תמצית שקדים, מי קרח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו עוגת חמאת שקדים, עוגת שקדים עם חמאה חומה, ו עוגת חמאת שקדים עם דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד קמח, מלח וסוכר לקערת מתכת גדולה ומקוררת. מניחים פומפיה על תערובת קמח וחמאה קפואה באח גס לקמח, מרימים בעדינות קמח ומשליכים לחמאת פרווה.
טפטוף מי קרח באופן שווה על תערובת קמח ומערבבים בעדינות עם מזלג עד משולב. להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות ולחלק ל 6 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד עם מגרד וליצור ריבוע 6-7 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד ולצנן לפחות 1 שעה. (הבצק יהיה גבשושי ורצף.)
ממרח שקדים פירה, סוכר, חמאה וקורט של מלח במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים ביצה, וניל, שקדים ופירה עד incorporated.
מוסיף קמח ודופק עד incorporated.
העברה לקערה קטנה וצינה, מכוסה, המשרד לפחות 1 שעה.
מרדדים את הבצק על משטח משוריין היטב עם פינים מתגלגלים משוריין לתוך מלבן 21-by 7-inch ולסדר מלבן עם צד קצר הקרוב אליך. מקפלים לתוך שלישים, הראשון העליון למטה ולאחר מכן התחתון למעלה (כמו מכתב), צחצוח את עודף קמח, כדי ליצור בערך 7 אינץ ' מרובע. Rewrap בצק וצנן 20 דקות.
סדר ריבוע על משטח מקומח כך צד עם 3 שכבות גלוי הוא קרוב אליך להתגלגל לתוך מלבן 21-על ידי 7 אינץ', מתגלגל לאורכו משם לכיוון עצמך, אבל לא מצד לצד. מקפלים בשלישים, מברישים את עודף קמח, צמרמורת 20 דקות. חזור מתגלגל החוצה, מתקפל בשלישים, מצמרר 3 פעמים נוספות. לאחר הסיבוב האחרון של גלגול וקיפול, צמרמורת rewrapped בצק 1 שעה.
מרדדים בצק באותו אופן לתוך מלבן 24 אינץ ' ארוך, ולאחר מכן לחתוך במחצית לרוחב. על משטח מקומח, מרדדים כל חתיכת מאפה לכיכר 12 אינץ ' ומעבירים לסדינים אפייה נפרדים על ידי מתגלגלים מאפים סביב מערוך, מברישים את הקמח העודף, ואז פורשים על גבי גיליונות אפייה. ריבועים צוננים עד המשרד, על 10 דקות במקפיא או 30 דקות במקרר.
שים מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר ועוד בשליש העליון של התנור מחממים תנור ל 450 ° F.
מערבבים יחד ביצה וחלב בקערה קטנה עם מזלג לעשות שטיפת ביצה.
באמצעות צלחת כמדריך, לחתוך 1 כיכר בצק על תבנית אפייה לתוך סיבוב 11 אינץ', הזמנת בצק עודף לשימוש נוסף. באמצעות קצה סכין וצלחת קטנה יותר כמדריך, להבקיע מעגל 9 אינץ', משאיר גבול 1 אינץ ' מסביב. (אם בכל עת מאפה הופך רך מדי לעבוד עם, צמרמורת עד המשרד.)
חותכים מעגל 1/2 אינץ 'במרכז הסיבוב כדי לשמש פורקן קיטור, ולאחר מכן להבקיע קווים מעוקלים קרובים זה לזה בתוך מעגל 9 אינץ' בעיצוב גלגל תנופה קלות מברשת מאפה בכל רחבי עם ביצה לשטוף. צ ' יל קלע מאפה על תבנית אפייה בעת הכנת בצק שנותר.
חותכים הנותרים מרובע לתוך 11 אינץ עגול באותו אופן.
מברשת כמה שטיפת ביצים בגבול רחב 1 אינץ 'סביב קצה מילוי עגול תל צונן במרכז, מתפשט על 1 1/2 אינץ' מקצה. לקבור שקדים או שעועית בכל מקום במילוי. שקופית מאפה צונן עגול בעדינות מעל מילוי, הבקיע בצד למעלה, ולחץ על הקצוות של סיבובים יחד כדי לאטום.
חותכים חריצים דקורטיביים, 1 אינץ ' זה מזה, סביב קצה אטום של גאלט.
באמצעות מסננת בסדר רשת, העליון אבק של גאלט עם סוכר ממתקים.
אופים על תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור עד נפוח וזהב, 15 עד 20 דקות.
מעבירים את גאלט לשליש העליון של התנור וממשיכים לאפות עד לחום מאוד נפוח וזהוב עמוק, 10 עד 15 דקות יותר.
העברה למתלה כדי להתקרר מעט, 5 עד 10 דקות (galette יהיה deflate מעט).
* הבצק יכול להיות מקורר עד 1 יום בכל שלב בהליך.* מילוי יכול להיות מקורר עד 1 יום.* גאלט יכול להיות התאספו · אבל לא אפוי, 6 שעות קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף.
מעבירים ישירות לתנור כדי לאפות.