עוגת חמאת תפוחים עם קרום פקאן שיבולת שועל
עוגת חמאת תפוחים עם קרום פקאן שיבולת שועל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 114 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאת תפוחים, קמח, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שיבולת שועל, קמח, קינמון, פקאן, סוכר, ווניל יחד בקערה גדולה.
יוצקים חמאה מומסת על תערובת ומערבבים עד בשילוב לחלוטין. הקש תערובת לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת עוגה (זה יהיה קרום עבה) להכניס למקרר עד מוכן לשימוש.
למילוי: התאם את מתלה התנור למיקום מרכז וחימם מראש תנור ל-350 ° F.
לטאטא את כל החומרים בקערה עד בשילוב טוב.
יוצקים לתוך קרום עוגה מוכן.
אופים עד הקרום הוא זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 40 דקות.