עוגת חמוציות הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמוציות הפוכה. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לך אבקת אפייה, מיץ תפוזים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת חמוציות הפוכה, עוגת חמוציות הפוכה, ו עוגת חמוציות הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. במחבת ברזל יצוק 10 אינץ', להמיס חמאה על אש נמוכה.
מפזרים סוכר חום, חמוציות ופקאנים במחבת.
בקערה גדולה, לנצח חלמונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד עבה וחיוור. בהדרגה להכות בסוכר מגורען. בקערה קטנה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח. במהירות נמוכה, לנצח תערובת קמח לתוך תערובת סוכר לסירוגין עם מיץ תפוזים, מכות אחרי כל תוספת רק עד חלקה. מקציפים וניל וקליפת תפוז.
בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה רק עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך הבלילה.
אופים 45 עד 50 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב 5 דקות.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל.
תן פאן להישאר על עוגה 1 דקה כך תערובת חמוציות יכול לטפטף על עוגה.