עוגת חמוציות וקמח תירס עם רוטב ציפוי קרמל-אגוז עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 861 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 12 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, תמצית vanillan, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת חמוציות וקמח תירס עם רוטב ציפוי קרמל-אגוז, עוגת חמוציות-תפוזים עם ציפוי Streusel קמח תירס, ו עוגת דלעת פאונד עם רוטב אגוז קרמל.
הוראות
1
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, מלח, גרידת תפוזים. למדוד 3 כפות של תערובת הקמח לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
גרידה כתומה
קמח תירס
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים את החמוציות הקצוצות וזורקים עד מצופה. באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. לנצח בתמצית הוניל.
מוסיפים את החלמונים ואת כל הביצים, 1 בכל פעם. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים עד רק incorporated. באמצעות מרית, לקפל בעדינות את חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
ביצה
חלמון ביצה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מרית
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן להחליק את פני השטח עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
מרית
6
אופים עד העוגה הוא חום זהוב, ובוחן עוגה מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, כ 40 דקות. מגניב במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר את העוגה מהמחבת ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
8
חותכים את העוגה לחתיכות, מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב אגוז הקרמל. (העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה. לאחסן אטום במיכל פלסטיק.)
מרכיבים שתצטרך
קרמל
אגוזי מלך
רוטב
9
בסיר בינוני, מערבבים יחד את השמנת, הסוכר החום והחמאה מעל חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מתעבה, על 25 עד 30 דקות. מערבבים באגוזים ומלח ים, אם משתמשים. אפשר לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.