קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת חמוציות ותפוזים

עוגת חמוציות ותפוזים
עוגת חמוציות ותפוזים אורכת כ -55 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכין 14 מנות עם 427 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. 72 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם ביצים, מיונז, אבקת ג'לטין חמוציות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונסר של 31% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו עוגת לימון גרמנית עם חמוציות המכונה ציטרונקוכן חמוציות , צלעות חזיר עם מיץ חמוציות ותפוזים , ולחם בננה חמוציות ותפוז .

הוראות

1
בקערה גדולה, טורפים את תערובת העוגה, המיונז, הביצים ומיץ התפוזים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים לשתי תבניות אפייה עגולות משומנות ומקומחות בקוטר 23 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות; מוציאים מהתבניות לרשת צינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
למילוי, בסיר גדול, מרתיחים את רוטב החמוציות והמיץ; מבשלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את אבקת הג'לטין עד להמסה מלאה. מצננים מעט; מעבירים לקערה קטנה. מקררים למשך 30 דקות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך. מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף וקליפת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לציפוי, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת אוורירית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את קרם המרשמלו ותמצית; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הציפוי המוקצף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
7
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים במחצית מכמות המלית. מעליה מניחים את יתרת שכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מורחים 2 כוסות ציפוי על גבי ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים את שארית המילוי מעל העוגה עד לעומק של 2.5 ס"מ מהשוליים. מזלפים את שארית הציפוי מסביב לשולי העוגה. מאחסנים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים