עוגת חמוציות ותפוזים
עוגת חמוציות ותפוזים אורכת כ -55 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכין 14 מנות עם 427 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. 72 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם ביצים, מיונז, אבקת ג'לטין חמוציות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונסר של 31% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו עוגת לימון גרמנית עם חמוציות המכונה ציטרונקוכן חמוציות , צלעות חזיר עם מיץ חמוציות ותפוזים , ולחם בננה חמוציות ותפוז .
הוראות
בקערה גדולה, טורפים את תערובת העוגה, המיונז, הביצים ומיץ התפוזים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לשתי תבניות אפייה עגולות משומנות ומקומחות בקוטר 23 ס"מ.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות; מוציאים מהתבניות לרשת צינון מלא.
למילוי, בסיר גדול, מרתיחים את רוטב החמוציות והמיץ; מבשלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את אבקת הג'לטין עד להמסה מלאה. מצננים מעט; מעבירים לקערה קטנה. מקררים למשך 30 דקות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך. מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף וקליפת התפוז.
לציפוי, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים את קרם המרשמלו ותמצית; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הציפוי המוקצף.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים במחצית מכמות המלית. מעליה מניחים את יתרת שכבת העוגה.
מורחים 2 כוסות ציפוי על גבי ודפנות העוגה.
מורחים את שארית המילוי מעל העוגה עד לעומק של 2.5 ס"מ מהשוליים. מזלפים את שארית הציפוי מסביב לשולי העוגה. מאחסנים במקרר.