קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת חמוציות ותפוזים

עוגת חמוציות ותפוזים
עוגת חמוציות ותפוזים אורכת כ -55 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכין 14 מנות עם 427 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. 72 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם ביצים, מיונז, אבקת ג'לטין חמוציות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונסר של 31% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו עוגת לימון גרמנית עם חמוציות המכונה ציטרונקוכן חמוציות , צלעות חזיר עם מיץ חמוציות ותפוזים , ולחם בננה חמוציות ותפוז .

הוראות

1
בקערה גדולה, טורפים את תערובת העוגה, המיונז, הביצים ומיץ התפוזים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעבירים לשתי תבניות אפייה עגולות משומנות ומקומחות בקוטר 23 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות; מוציאים מהתבניות לרשת צינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
למילוי, בסיר גדול, מרתיחים את רוטב החמוציות והמיץ; מבשלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את אבקת הג'לטין עד להמסה מלאה. מצננים מעט; מעבירים לקערה קטנה. מקררים למשך 30 דקות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך. מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף וקליפת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לציפוי, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת אוורירית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את קרם המרשמלו ותמצית; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הציפוי המוקצף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
7
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים במחצית מכמות המלית. מעליה מניחים את יתרת שכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8
מורחים 2 כוסות ציפוי על גבי ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
9
מורחים את שארית המילוי מעל העוגה עד לעומק של 2.5 ס"מ מהשוליים. מזלפים את שארית הציפוי מסביב לשולי העוגה. מאחסנים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים