עוגת חמוציות-שקדים עם קולי פטל
עוגת חמוציות-שקדים עם קולי פטל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרידת לימון, שקדים, chambord, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת פודינג לימון עם קולי פטל, עוגת שקדים עם קולי אוכמניות, ו עוגת שוקולד ללא קמח עם ציפוי מקרון פקאן עם קולי פטל (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 9 על 2 אינץ'.
מורחים את השקדים על תבנית אפייה קטנה וטוסט במשך כ 4 דקות, או עד הזהב.
העברה למשטח עבודה ולתת מגניב. לרסק את השקדים עם מערוך עד בסדר גמור, אבל עם כמה חתיכות גדולות שנותרו.
מעבירים לקערה ומוסיפים 2 כוסות של סוכר ממתקים, קמח ומלח.
בקערה גדולה, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות המשרד טופס. מקפלים את החומרים יבשים, קומץ בכל פעם, עד לא פסים של קמח להישאר. בכוס גדולה למדידת כוס, לשלב את החמאה, Chambord, תמצית שקדים וגרידת לימון.
יוצקים כרבע מתערובת החמאה במורד הצד של הקערה ומקפלים בעדינות לתוך הבלילה עד מעורבב. מקפלים את תערובת החמאה הנותרת ב 3 קבוצות, לשפוך כל אחד במורד הצד של הקערה. מקפלים את חמוציות ולהפיץ את הבלילה במחבת מוכנה.
אופים את העוגה במשך כ 35 דקות, או עד הזהב ואת מעיינות העליון בחזרה כאשר לחוץ קלות. לנפות את הנותרים 1 כף סוכר של ממתקים על העוגה ואופים במשך 5 דקות יותר.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות. הפוך את העוגה על מתלה תיל, ואז להפוך אותו בצד ימין על צלחת הגשה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
במעבד מזון או בלנדר, מחית את פטל עם סוכר מגורען ומיץ לימון. מסננים לתוך קערה.
חותכים את העוגה לתוך טריזים ומגישים עם רוטב פטל וקצפת.