עוגת טופי אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת טופי אגוזים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 710 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת טופי דביקה עם רוטב קרמל מסוכר חום, עוגת שוקולד-תאריך עם שוקולד דביק טופי זיגוג, ו עוגת שוקולד-תאריך עם שוקולד דביק טופי זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'. בשורה התחתונה עם נייר קלף וחמאה את הנייר.
בסיר קטן, מבשלים את התאריכים במים על חום נמוך בינוני עד הנוזל מצטמצם בחצי והתאריכים רכים מאוד, כ 10 דקות. לגרד את התאריכים ואת הנוזל לתוך מעבד מזון.
מוסיף את המולסה ואת מחית.
בקערה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל ו 1/4 כפית מלח. בקערה אחרת, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם 1/2 כוס הסוכר החום עד רכות. הכה את הביצה ווניל, ואז להכות את החומרים יבשים. מקציפים את פירה התאריך.
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך כ 30 דקות, או עד העוגה הוא קפיצי למגע.
תן מגניב במשך 10 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה. לקלף את נייר הקלף ולהחזיר את הנייר למחבת.
בינתיים, להפיץ את האגוזים ואת אגוזי פקאן בצלחת עוגה ואופים במשך כ 9 דקות, עד ריחני וזהב.
תן האגוזים להתקרר מעט, ולאחר מכן לקצוץ אותם מאוד גס. בקערה קטנה, מערבבים את סירופ התירס עם 2 כפות הנותרים של סוכר חום ו 1/4 כפית מלח.
פזר את האגוזים על הקלף במחבת העוגה וטפטף את תערובת סירופ התירס על גבי. בזהירות להחזיר את העוגה למחבת (באותו אופן שהוא יצא) ואופים במשך 15 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להפוך את העוגה על צלחת, החלפת כל אגוזים תקועים במחבת.
בסיר בינוני, לשלב את החמאה והסוכר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב. את החום, להוסיף את השמנת. להחזיר את הרוטב לרתיחה ומבשלים עד מופחת מעט, על 5 דקות. מערבבים את המלח ולתת להתקרר מעט.
טפטוף חלק מהרוטב טופי על העוגה ומגישים, עובר את שאר הרוטב בצד.