עוגת טייק-אווי מלאה תותים עם ציפוי סוכר חום
עוגת טייק-אווי מלאה תות עם ציפוי סוכר חום היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 234 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 47 מעריצים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגת טייק-אווי מלאה תותים עם ציפוי סוכר חום, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו קערה אחת עוגת שוקולד עם ציפוי סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 1 ליטר כבד, מחממים חמאה 1/3 כוס מעל חום בינוני, נעים ומהפכים מחבת מדי פעם, רק עד שהחמאה חומה קלה. (Watch בזהירות; חמאה יכולה חום ולאחר מכן לשרוף במהירות.) מגניב 15 דקות.
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה גדולה, לנצח חמאה משחימה, תערובת עוגה, מים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת למחבת 13x9 אינץ'.
מורחים ריבה באופן שווה על גבי עוגה. להקפיא לפחות 15 דקות או עד ריבה מוגדר.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום לנמוך. להרתיח ומערבבים 2 דקות; להסיר מן החום. מערבבים בחלב.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. קריר לפושר, כ -20 דקות.
בהדרגה מערבבים אבקת סוכר לתוך תערובת סוכר חום. אם הציפוי הופך נוקשה מדי, מערבבים בחלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, או לחמם על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
מורחים ציפוי על ריבה. החנות מכוסה באופן רופף.