גשו לסופר וקנו מים, חלמון ביצה, קמח עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו עוגת טירמיסו, עוגת טירמיסו, ו עוגת טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני 92 אינץ מחבתות עוגה עגולות ולהגדיר אותם על תבנית אפייה.מנפים יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.מקציפים את החמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד רך וקרם.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מוסיפים את הסוכר ומכים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את הביצים אחד אחד, ולאחר מכן את החלמון, פועם במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. לנצח את וניל; להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את החומרים יבשים לסירוגין עם חלב חמאה; לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך ומערבבים רק עד החומרים נעלמים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי המחבתות להחליק את צמרות עם מרית גומי.
אופים במשך 28 עד 30 דקות, סיבוב המחבתות בנקודת האמצע. כאשר נאפה באופן מלא, העוגות יהיו זהובות וקפיצות למגע וסכין דקה מוכנסת למרכזים תצא נקייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
רול פירות צהוב אחד
5
להעביר את העוגות מתלה מגניב במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הצדדים של העוגות, unmold אותם, לקלף את ספינות הנייר. הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין up.To הפוך את התמצית:מערבבים את אבקת האספרסו ומים רותחים יחד בכוס קטנה עד מעורבב. הגדר aside.To הפוך את הסירופ:מערבבים את המים והסוכר יחד בסיר קטן ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחד
1
שים את mascarpone, סוכר, וניל, ליקר בקערה גדולה מקציף רק עד מעורבב וחלק.עבודה עם מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk או עם מערבל יד, מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא מחזיקה פסגות המשרד. לעבור מרית גומי ומערבבים כרבע של קצפת לתוך mascarpone. מקפלים את שאר הקצפת עם אור touch.To להרכיב את העוגה: אם צמרות שכבות העוגה הוכתרו, להשתמש סכין משונן ארוך ותנועה ניסור עדין אפילו אותם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהname
(מקרטון)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
קורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מניחים שכבה אחת בצד ימין על קרטון עגול או צלחת עוגה מוגן עם רצועות שעווה או נייר קלף. באמצעות מברשת מאפה או כף קטנה, משרים את השכבה עם כשליש מסירופ האספרסו. להחליק חלק קרם mascarpone על השכבה-משתמש על 1 1/4 כוסות-ולחץ בעדינות את השוקולד הקצוץ לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מברשת מאפה
3
מניחים את שכבת העוגה השנייה על הדלפק ומשרים את החלק העליון עם חצי מסירופ האספרסו הנותר, ואז הופכים את השכבה ומניחים אותה, הצד הספוג כלפי מטה, מעל המילוי. משרים את החלק העליון של העוגה עם הסירופ הנותר.עבור הזיגוג, להקציף 1 עד 1 1/2 כפות של תמצית האספרסו הנותרים לתוך מילוי mascarpone הנותרים. לטעום את הציפוי כמו שאתה הולך להחליט כמה תמצית אתה רוצה להוסיף. אם הזיגוג נראה כאילו הוא רך מדי כדי להתפשט על העוגה, לחץ על חתיכת ניילון נצמד על פני השטח שלה לקרר אותו במשך 15 דקות בערך. מקררים גם את העוגה.עם מרית ציפוי מתכת ארוכה, להחליק את הציפוי סביב הצדדים של העוגה מעל. אם אתה רוצה לקשט את העוגה עם פולי אספרסו מצופים שוקולד, לחץ אותם לתוך המילוי, מה שהופך מעגלים קונצנטריים של שעועית או פשוט לשים כמה שעועית במרכז העוגה.מקררים את העוגה לפחות 3 שעות (או עד 1 יום) לפני ההגשה - האלמנטים צריכים זמן להתמזג.ממש לפני ההגשה, לנקות את החלק העליון של העוגה עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסו
מסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3 תותים קפואים ללא סוכר
תוספות, אופציונלי
נייר אורז
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.