קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת טירמיסו

עוגת טירמיסו
גשו לסופר וקנו מים, חלמון ביצה, קמח עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו עוגת טירמיסו, עוגת טירמיסו, ו עוגת טירמיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני 92 אינץ מחבתות עוגה עגולות ולהגדיר אותם על תבנית אפייה.מנפים יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.מקציפים את החמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד רך וקרם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מוסיפים את הסוכר ומכים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את הביצים אחד אחד, ולאחר מכן את החלמון, פועם במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. לנצח את וניל; להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את החומרים יבשים לסירוגין עם חלב חמאה; לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך ומערבבים רק עד החומרים נעלמים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי המחבתות להחליק את צמרות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אופים במשך 28 עד 30 דקות, סיבוב המחבתות בנקודת האמצע. כאשר נאפה באופן מלא, העוגות יהיו זהובות וקפיצות למגע וסכין דקה מוכנסת למרכזים תצא נקייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
להעביר את העוגות מתלה מגניב במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הצדדים של העוגות, unmold אותם, לקלף את ספינות הנייר. הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין up.To הפוך את התמצית:מערבבים את אבקת האספרסו ומים רותחים יחד בכוס קטנה עד מעורבב. הגדר aside.To הפוך את הסירופ:מערבבים את המים והסוכר יחד בסיר קטן ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
שים את mascarpone, סוכר, וניל, ליקר בקערה גדולה מקציף רק עד מעורבב וחלק.עבודה עם מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk או עם מערבל יד, מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא מחזיקה פסגות המשרד. לעבור מרית גומי ומערבבים כרבע של קצפת לתוך mascarpone. מקפלים את שאר הקצפת עם אור touch.To להרכיב את העוגה: אם צמרות שכבות העוגה הוכתרו, להשתמש סכין משונן ארוך ותנועה ניסור עדין אפילו אותם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
(מקרטון)(מקרטון)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים שכבה אחת בצד ימין על קרטון עגול או צלחת עוגה מוגן עם רצועות שעווה או נייר קלף. באמצעות מברשת מאפה או כף קטנה, משרים את השכבה עם כשליש מסירופ האספרסו. להחליק חלק קרם mascarpone על השכבה-משתמש על 1 1/4 כוסות-ולחץ בעדינות את השוקולד הקצוץ לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
מניחים את שכבת העוגה השנייה על הדלפק ומשרים את החלק העליון עם חצי מסירופ האספרסו הנותר, ואז הופכים את השכבה ומניחים אותה, הצד הספוג כלפי מטה, מעל המילוי. משרים את החלק העליון של העוגה עם הסירופ הנותר.עבור הזיגוג, להקציף 1 עד 1 1/2 כפות של תמצית האספרסו הנותרים לתוך מילוי mascarpone הנותרים. לטעום את הציפוי כמו שאתה הולך להחליט כמה תמצית אתה רוצה להוסיף. אם הזיגוג נראה כאילו הוא רך מדי כדי להתפשט על העוגה, לחץ על חתיכת ניילון נצמד על פני השטח שלה לקרר אותו במשך 15 דקות בערך. מקררים גם את העוגה.עם מרית ציפוי מתכת ארוכה, להחליק את הציפוי סביב הצדדים של העוגה מעל. אם אתה רוצה לקשט את העוגה עם פולי אספרסו מצופים שוקולד, לחץ אותם לתוך המילוי, מה שהופך מעגלים קונצנטריים של שעועית או פשוט לשים כמה שעועית במרכז העוגה.מקררים את העוגה לפחות 3 שעות (או עד 1 יום) לפני ההגשה - האלמנטים צריכים זמן להתמזג.ממש לפני ההגשה, לנקות את החלק העליון של העוגה עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםamaretto, Kahlua, או ברנדי (השתמשתי Kahlua)amaretto, Kahlua, או ברנדי (השתמשתי Kahlua)2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1801 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס חלב חמאה3/4 כוס חלב חמאה230דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות קמח עוגהכוסות קמח עוגה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)196דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס סוכר מגורעןכוס סוכר מגורען2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קרקרם כבד קר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית12 כפיות אבקת שוםKahlua (או Amaretto)Kahlua (או Amaretto)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מסקרפונהnameמסקרפונהname0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום71דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מריר מתוק או חצי שוקולד, קצוץ דק, או על 1/2 כוס חנות - קנה מיני שוקולד צ'יפסמריר מתוק או חצי שוקולד, קצוץ דק, או על 1/2 כוס חנות - קנה מיני שוקולד צ'יפס791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי140דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.10 כפות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר10 כפות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #423 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים רותחיםמים רותחים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון