עוגת טמל צ'ילה ירוקה
עוגת טמל צ'ילה הירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם כוסברה, queso פרסקו, masa harina, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: פשטידת עוף מבושלת איטית., צ'ילה קלויה, גבינה, פשטידות מיני-טמלה בייקון, ו עוגות סרטנים צ'ילה ירוקות עם מיונז צ' ילה ירוק.
הוראות
שלב את masa harina, 1/4 כפית מלח, ופלפל אדום טחון, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים 1 כוס מים רותחים לתערובת מסה, ומערבבים עד לקבלת בצק רך. לכסות עד מוכן לשימוש.
מחממים מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל, שום, poblano צ ' ילה, הנותרים 3/4 כפית מלח, ופלפל שחור למחבת; לטגן 5 דקות או עד הבצל הוא רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים טומטילו ושעועית לימה למחבת ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים חמאה ואבקת אפייה לתערובת מאסה, ערבוב עד חלקה. הבלילה Dollop מעל מילוי, ולהפיץ לתוך שכבה אפילו. מכסים את המחבת בנייר כסף; אופים ב 400 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות עוד 10 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות סביב הקצוות.
הסר מהתנור; תן לעמוד 3 דקות.
מפזרים פרסקו queso מתפורר וכוסברה; לשרת עם פלחי סיד.