עוגת טרס לצ'ה
עוגת טרס לצ'ה דורשת סביב 9 שעות אם יש לכם ביצים, קמח עוגה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. נסו עוגת טרס לצ'ה, עוגת Tres Leche הטובה ביותר, ו עוגת טרס לצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל וקמח 13 על ידי 9 אינץ מחבת מתכת ולהניח בצד.
לטאטא יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה ומלח בקערת ערבוב בינונית ולהניח בצד.
מניחים את החמאה לתוך קערה של מערבל לעמוד. באמצעות מצורף ההנעה, להכות על מהירות בינונית עד פלאפי, כ 1 דקה. הקטנת המהירות לנמוך ועם המיקסר עדיין פועל, בהדרגה להוסיף את הסוכר מעל 1 דקה. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה, במידת צורך.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומערבבים לשלב ביסודיות.
מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים לשלב.
מוסיפים את תערובת הקמח לבלילה ב 3 קבוצות ומערבבים רק עד בשילוב.
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפשט באופן שווה. זה ייראה כמות קטנה מאוד של הבלילה.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 20 עד 25 דקות או עד העוגה הוא זהב קל ומגיע לטמפרטורה פנימית של 200 מעלות F.
הסר את מחבת העוגה למתלה קירור ולאפשר להתקרר במשך 30 דקות. לתקוע את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם שיפוד או מזלג. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין ולאחר מכן להכין את הזיגוג.
להקציף יחד את החלב התאייד, חלב מרוכז ממותק וחצי בכוס מדידה 1 ליטר. לאחר שילוב, יוצקים את הזיגוג על העוגה. מקררים את העוגה בן לילה.;
מניחים את השמנת הכבדה, סוכר ווניל לתוך קערה של מערבל לעמוד. באמצעות הקובץ המצורף whisk, לטאטא יחד על נמוך עד פסגות נוקשות נוצרים. שנה למהירות בינונית וקצף עד עבה.
מורחים את ציפוי על העוגה ולאפשר לצנן במקרר עד מוכן לשרת.;