קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת טרס לצ'ה

עוגת טרס לצ'ה
עוגת טרס לצ'ה דורשת סביב 9 שעות אם יש לכם ביצים, קמח עוגה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. נסו עוגת טרס לצ'ה, עוגת Tres Leche הטובה ביותר, ו עוגת טרס לצ'ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל וקמח 13 על ידי 9 אינץ מחבת מתכת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
לטאטא יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה ומלח בקערת ערבוב בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח עוגהקמח עוגה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
4
מניחים את החמאה לתוך קערה של מערבל לעמוד. באמצעות מצורף ההנעה, להכות על מהירות בינונית עד פלאפי, כ 1 דקה. הקטנת המהירות לנמוך ועם המיקסר עדיין פועל, בהדרגה להוסיף את הסוכר מעל 1 דקה. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
5
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומערבבים לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
7
מוסיפים את תערובת הקמח לבלילה ב 3 קבוצות ומערבבים רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפשט באופן שווה. זה ייראה כמות קטנה מאוד של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 20 עד 25 דקות או עד העוגה הוא זהב קל ומגיע לטמפרטורה פנימית של 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר את מחבת העוגה למתלה קירור ולאפשר להתקרר במשך 30 דקות. לתקוע את החלק העליון של העוגה בכל רחבי עם שיפוד או מזלג. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין ולאחר מכן להכין את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
טופס עוגהטופס עוגה
שיפודיםשיפודים
11
להקציף יחד את החלב התאייד, חלב מרוכז ממותק וחצי בכוס מדידה 1 ליטר. לאחר שילוב, יוצקים את הזיגוג על העוגה. מקררים את העוגה בן לילה.;
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
1
מניחים את השמנת הכבדה, סוכר ווניל לתוך קערה של מערבל לעמוד. באמצעות הקובץ המצורף whisk, לטאטא יחד על נמוך עד פסגות נוקשות נוצרים. שנה למהירות בינונית וקצף עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מורחים את ציפוי על העוגה ולאפשר לצנן במקרר עד מוכן לשרת.;
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים