עוגת יוגורט
עוגת יוגורט עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, גרידת לימון, סוכר על-טבעי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט, עוגת יוגורט, ו עוגת יוגורט.
הוראות
מקציפים את חלמוני הביצה עם הסוכר לשמנת עבה וחיוורת. לנצח את הקמח, ואז יוגורט, גרידת לימון, ומיץ לימון עד שהוא מעורבב היטב.
מקציפים את החלבונים עד נוקשים ומקפלים אותם לתערובת היוגורט.
יוצקים את זה לתוך פח עגול, nonstick אפייה (כ 9 אינץ ' בקוטר), משומן עם חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 177° במשך 50 עד 60 דקות, עד העליון הוא חום. זה יהיה מתנפח כמו סופלה ולאחר מכן להתפוגג.
הפוך על צלחת הגשה, ומגישים חם או קר.
אם אתה עושה את הסירופ, להרתיח את המים עם סוכר, מיץ לימון, וגרידת תפוזים מגוררת במשך 3 עד 5 דקות.
תן לזה להתקרר, ואז לצנן במקרר.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
פורסם על ידי קנופף.קלאודיה רודן נולדה וגדלה בקהיר. היא השלימה את לימודיה הרשמיים בפריז ולאחר מכן עברה ללונדון ללמוד אמנות. היא נוסעת בהרחבה כסופרת מזון. ספריה הקודמים כוללים את הספר עטור הפרסים "James Beard", "Jewish Food", וכן "Coffee: A Connoisseur 'S Companion", "The Good Food of Italy—Region by Region", "Everything Tastes Better Outdoors", ו - "Mediterranean Cookery", שפורסם בשיתוף עם סדרת הטלוויזיה של ה-BBC בים התיכון. ב-1989 היא זכתה בשני פרסי המזון היוקרתיים ביותר באיטליה, Premio Orio Vergani ו-Premio Maria Luigia, Duchessa di Parma, עבור סדרת מגזין Sunday Times בלונדון, The Taste of Italy. היא זכתה בשישה פרסי גלנפידיך, בהם כתב האוכל של השנה לשנת 1992 עבור מאמרים ב-Daily Telegraph וב-The Observer magazine, וב-Glenfiddich Trophy הוענק " לכבוד תרומה ייחודית לאוכל שאנו אוכלים בבריטניה כיום. בשנת 1999 זכתה בפרס ורסאי בצרפת, והנסיך קלאוס מהולנד העניק לה את פרס הנסיך קלאוס כהוקרה על יוזמות והישגים יוצאי דופן בתחום התרבות."היא גרה בלונדון.