קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת יוגורט

עוגת יוגורט
עוגת יוגורט עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, גרידת לימון, סוכר על-טבעי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט, עוגת יוגורט, ו עוגת יוגורט.

הוראות

1
מקציפים את חלמוני הביצה עם הסוכר לשמנת עבה וחיוורת. לנצח את הקמח, ואז יוגורט, גרידת לימון, ומיץ לימון עד שהוא מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
זנים של פטריותזנים של פטריות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2
מקציפים את החלבונים עד נוקשים ומקפלים אותם לתערובת היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים את זה לתוך פח עגול, nonstick אפייה (כ 9 אינץ ' בקוטר), משומן עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
אופים בתנור שחומם מראש ל 177° במשך 50 עד 60 דקות, עד העליון הוא חום. זה יהיה מתנפח כמו סופלה ולאחר מכן להתפוגג.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הפוך על צלחת הגשה, ומגישים חם או קר.
6
אם אתה עושה את הסירופ, להרתיח את המים עם סוכר, מיץ לימון, וגרידת תפוזים מגוררת במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
תן לזה להתקרר, ואז לצנן במקרר.
8
טעם
9
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
10
פורסם על ידי קנופף.קלאודיה רודן נולדה וגדלה בקהיר. היא השלימה את לימודיה הרשמיים בפריז ולאחר מכן עברה ללונדון ללמוד אמנות. היא נוסעת בהרחבה כסופרת מזון. ספריה הקודמים כוללים את הספר עטור הפרסים "James Beard", "Jewish Food", וכן "Coffee: A Connoisseur 'S Companion", "The Good Food of Italy—Region by Region", "Everything Tastes Better Outdoors", ו - "Mediterranean Cookery", שפורסם בשיתוף עם סדרת הטלוויזיה של ה-BBC בים התיכון. ב-1989 היא זכתה בשני פרסי המזון היוקרתיים ביותר באיטליה, Premio Orio Vergani ו-Premio Maria Luigia, Duchessa di Parma, עבור סדרת מגזין Sunday Times בלונדון, The Taste of Italy. היא זכתה בשישה פרסי גלנפידיך, בהם כתב האוכל של השנה לשנת 1992 עבור מאמרים ב-Daily Telegraph וב-The Observer magazine, וב-Glenfiddich Trophy הוענק " לכבוד תרומה ייחודית לאוכל שאנו אוכלים בבריטניה כיום. בשנת 1999 זכתה בפרס ורסאי בצרפת, והנסיך קלאוס מהולנד העניק לה את פרס הנסיך קלאוס כהוקרה על יוזמות והישגים יוצאי דופן בתחום התרבות."היא גרה בלונדון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק