עוגת יוגורט לימון
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . גשו לסופר וקנו תמצית וניל, יוגורט מחלב מלא, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כקינוח. עם ציון של 31% , המנה הזו גרועה למדי. נסו את עוגת מאייר לימון-יוגורט יוגורט עם ציפוי שוקולד לבן-יוגורט יווני , עוגת יוגורט לימון ועוגת יוגורט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. משמנים תבנית כיכרות בגודל 8 1/2 על 4 1/4 על 2 1/2 אינץ'. מרפדים את התחתית בנייר אפייה. משמנים ומקמחים את התבנית.
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח לקערה אחת. בקערה אחרת, טורפים יחד את היוגורט, 1 כוס סוכר, הביצים, גרידת הלימון והוניל. טורפים לאט את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים. עם מרית גומי, מקפלים את השמן הצמחי לתוך הבלילה, מוודאים שהכל משולב.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים כ-50 דקות, או עד שבודק עוגה המוצב במרכז הכיכר יוצא נקי.
בינתיים, מבשלים את 1/3 כוס מיץ הלימון ואת 1/3 כוס הסוכר הנותרים במחבת קטנה עד שהסוכר נמס והתערובת צלולה. לְהַפְרִישׁ.
כשהעוגה מוכנה מניחים לה להתקרר בתבנית 10 דקות. מניחים בזהירות על רשת אפייה מעל תבנית. בעוד העוגה עדיין חמימה, יוצקים את תערובת הלימון-סוכר על העוגה ומניחים לה להיספג פנימה. מצננים.
לזיגוג מערבבים את הסוכר ומיץ הלימון של הקונדיטורים ויוצקים על העוגה.