עוגת יום מאי
גשו לסופר וקנו בורבון, חמאה, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו התחל את היום שלך עם שייק בננה בריא, עוגיית מחבת פצפוצי שוקולד + יום ביריד מדינת מינסוטה, ו סלט ביצים קל פחמימות ויום אחד בחזרה על Keto (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: קמח הדופק, מלח, סוכר יחד במעבד מזון.
הוסף חמאה כף בכל פעם, פועם עד התערובת יוצרת גושים קטנים, בגודל אפונה.
מוסיפים בורבון כף אחת בכל פעם, ואחריו מי קרח. דופק עד שהבצק הופך לח ומתחיל להתרחק מהצדדים. טופס את הבצק לתוך דיסק עבה 1/4 אינץ'. מאובטח עם ניילון לעטוף להכניס למקרר מינימום של שעתיים. לחץ לצלחת עוגה.
למילוי: התאם את מתלה התנור למיקום מרכז וחימם מראש תנור ל-350 ° F.
לטאטא יחד ביצים, קמח, ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה. לאחר שילוב, להוסיף חמאה מומסת ואחריו סירופ תירס, ערבוב ברציפות. מקפלים בבורבון, שוקולד צ ' יפס, ואגוזים.
יוצקים לתוך קרום עוגה מוכן, אופים עד העליון הוא מוצק וזהוב, על 55 דקות. אפשר להתקרר מעט, ולשרת.