מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 12 . לכו לחנות ותרימו קישוטים: עלי טימין, בננות, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת יונק הדבש, עוגת יונק הדבש, ו עוגת יונק הדבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 6 עד 8 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
מעילים 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף; נייר מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת
4
לטאטא יחד קמח הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים ביצים, שמן ווניל ומערבבים רק עד שמרכיבים יבשים נרטבים. מקפלים בבננות, אננס ופקאנים. (הבלילה תהיה עבה מאוד, יותר כמו בלילת לחם בננה מאשר בלילת עוגה.) הבלילה כפית לתוך מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בננה
אננס
בננה
וניל
פקאנים
ביצה
שמן בישול
6
אופים ב 350 במשך 28 עד 30 דקות. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
7
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט, מגניב לחלוטין (כ -30 דקות). לקלף ולהשליך נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מתלה תיל
8
מניחים שכבת עוגה 1 על דוכן עוגה או צלחת הגשה. למעלה עם רבע ציפוי. חזור על הליך פעם אחת. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.