מתכון זה משמש 6. אם $ 2.5 למנה נופל בתקציב שלך, פאי ירח אלביס יכול להיות נהדר ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 915 קלוריות. אם יש לכם ג' לטין, בננות, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגות ירח תוצרת בית-עוגות ירח קרם תפוזים, כלב אלביס, ו אלביס השמן (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למקרונים: חממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את הבוטנים וסוכר הקונדיטורים במעבד מזון ומעבדים עד שהוא מגיע לעקביות קמח, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מניחים את החלבונים והסוכר המגורר במיקסר מעמד ומקציפים עד שנוצרות פסגות יציבות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
בעזרת מרית גומי מקפלים לאט את תערובת הבוטנים / הסוכר, שליש בכל פעם, עד להטמעה מלאה, נזהרים לא לתת לתערובת "לרדת."צינור את הבלילה באמצעות שקית צנרת או שקית מאפה על ניירות אפייה מוכנים (שישה סיבובים 3 אינץ' על כל מגש) על 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
אופים עד להזהבה ותפחה יפה, 15 עד 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תן לנוח 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את המקרונים מן הסדינים אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
לקומפוט: מעבירים את הבייקון במחבת מטגנת על אש נמוכה עד שהוא פריך ומשחים.
מרכיבים שתצטרך
Compote
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הבננות הקצוצות ומבשלים תוך כדי ריסוק. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר החום, הרום ומיץ הליים, וממשיכים לבשל את תערובת הפירה עד שלא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
1 תות, קלוף
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
דבש הדרים
1
מניחים את הג ' לטין לתוך קערה של מערבל לעמוד יחד עם 1/2 כוס מים. יש את להקציף קובץ מצורף עומד על ידי.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בסיר קטן שלבו את יתרת 1/2 כוס המים, הסוכר המגורר, סירופ התירס והמלח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים על אש בינונית-גבוהה, מכסים ומניחים לבשל 3 עד 4 דקות. לחשוף, קליפ מדחום ממתקים על הצד של המחבת וממשיכים לבשל עד התערובת מגיעה 240 מעלות פרנהייט, 7 עד 8 דקות. לאחר התערובת מגיע לטמפרטורה זו, מיד להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
סובבו את המיקסר במהירות נמוכה ותוך כדי ריצה שפכו לאט את סירופ הסוכר בצד הקערה לתערובת הג ' לטין. לאחר שהוספת את כל הסירופ, הגדל את המהירות לגבוהה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת הופכת סמיכה מאוד והיא פושרת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את הווניל ברגע האחרון של ההקצפה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1
מניחים מקרון אחד אפוי בצד כלפי מטה.
2
מוסיפים כף של הקומפוט, כ -3 כפות. מכסים את הקומפוט עם 1 כף מרשמלו שוט. בעזרת לפיד ידני צולים את המרשמלו עד להשחמה. למעלה עם מקרון נוסף, אפוי בצד למעלה. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.