קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

עוגת ירח אלביס

עוגת ירח אלביס
מתכון זה משמש 6. אם $ 2.5 למנה נופל בתקציב שלך, פאי ירח אלביס יכול להיות נהדר ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 915 קלוריות. אם יש לכם ג' לטין, בננות, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגות ירח תוצרת בית-עוגות ירח קרם תפוזים, כלב אלביס, ו אלביס השמן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למקרונים: חממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את הבוטנים וסוכר הקונדיטורים במעבד מזון ומעבדים עד שהוא מגיע לעקביות קמח, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מניחים את החלבונים והסוכר המגורר במיקסר מעמד ומקציפים עד שנוצרות פסגות יציבות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
5
בעזרת מרית גומי מקפלים לאט את תערובת הבוטנים / הסוכר, שליש בכל פעם, עד להטמעה מלאה, נזהרים לא לתת לתערובת "לרדת."צינור את הבלילה באמצעות שקית צנרת או שקית מאפה על ניירות אפייה מוכנים (שישה סיבובים 3 אינץ' על כל מגש) על 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
אופים עד להזהבה ותפחה יפה, 15 עד 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תן לנוח 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את המקרונים מן הסדינים אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
לקומפוט: מעבירים את הבייקון במחבת מטגנת על אש נמוכה עד שהוא פריך ומשחים.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הבננות הקצוצות ומבשלים תוך כדי ריסוק. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר החום, הרום ומיץ הליים, וממשיכים לבשל את תערובת הפירה עד שלא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
1
מניחים את הג ' לטין לתוך קערה של מערבל לעמוד יחד עם 1/2 כוס מים. יש את להקציף קובץ מצורף עומד על ידי.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בסיר קטן שלבו את יתרת 1/2 כוס המים, הסוכר המגורר, סירופ התירס והמלח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים על אש בינונית-גבוהה, מכסים ומניחים לבשל 3 עד 4 דקות. לחשוף, קליפ מדחום ממתקים על הצד של המחבת וממשיכים לבשל עד התערובת מגיעה 240 מעלות פרנהייט, 7 עד 8 דקות. לאחר התערובת מגיע לטמפרטורה זו, מיד להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
סובבו את המיקסר במהירות נמוכה ותוך כדי ריצה שפכו לאט את סירופ הסוכר בצד הקערה לתערובת הג ' לטין. לאחר שהוספת את כל הסירופ, הגדל את המהירות לגבוהה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת הופכת סמיכה מאוד והיא פושרת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את הווניל ברגע האחרון של ההקצפה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1
מניחים מקרון אחד אפוי בצד כלפי מטה.
2
מוסיפים כף של הקומפוט, כ -3 כפות. מכסים את הקומפוט עם 1 כף מרשמלו שוט. בעזרת לפיד ידני צולים את המרשמלו עד להשחמה. למעלה עם מקרון נוסף, אפוי בצד למעלה. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
CompoteCompote
3
מגישים.

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, קצוץ קטןבייקון, קצוץ קטן1חבורהבננות, קלופות וקצוצותבננות, קלופות וקצוצות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רום כההרום כהה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה3חבילותג'לטין ללא טעםג'לטין ללא טעם3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק12 גרם סוכר מגורען (בערך12 גרם סוכר מגורען (בערך57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קרים כקרחמים קרים כקרח