המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת בראוני Fudgiest (מתכונים דומים).
הוראות
1
------- הכן את הקרום----------.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2
מערבבים קמח וחמאה עם אצבעות, מוסיפים מים לאט עד הבצק יכול להיווצר לתוך כדור
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
רול בצק כדי להתאים צלחת אפייה מעגלית או מרובעת, בהתאם לצלחת גריז ההעדפה הגיאומטרית שלך וקרום prebake במשך 15-20 דקות ב 350 (לתקוע את החלק התחתון של הקרום עם מזלג).--------- להכין מילוי ירקות---------.מטגנים בצל בשמן עד למכרז; מוסיפים תפוחי אדמה וגזר; מוסיפים בזיליקום, אזובית ופפריקה; מלח ופלפל לפי הטעם; מכסים במשך כמה דקות, ערבוב מדי פעם
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרז ' ורם
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20 פרוסות זוקיני דקות
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מוסיפים אפונה, תירס ופטריות; מכסים עוד כמה דקות, ערבוב מדי פעם (ייתכן שתרצה להסיר את הכיסוי בשלב מסוים כדי לבשל קצת מים).----------- להכין רוטב----------.להמיס חמאה ולהוסיף קמח, בישול בטמפרטורה נמוכה כדי לעבות וחום
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים את החלב ומחממים לאט מכבים את החום ומוסיפים גבינה, חרדל ואגוז מוסקט.---------- הכן ציפוי-----------.ממיסים את החמאה ומתפוררים את הלחם למחבת (לחם מעופש עובד היטב)
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את התבלינים וחום.------------ הפוך עוגה-----------.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
7
הוסף את מילוי הירקות לקרום המבושל שלך יפה (כפית אותו עם כפית מחוררת לחתוך על מים נוספים)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
יוצקים את הרוטב על המילוי ומערבבים אותו קלות עם מרית גומי
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מפזרים את פירור הלחם ציפוי על החלק העליון של העוגה לבשל במשך כ 50 דקות ב 350, לתת לעמוד במשך 10 דקות בערך, לאכול.בגלל הקרום הזה הוא לבבי, אני מעדיף להקדים אותו קצת.ניסוי עם זה כדי למצוא את ההעדפה שלך.הטריק למתכון זה הוא להכין את המילוי, הרוטב והתוספת במקביל.אני בדרך כלל מסיים את הרוטב אחרון, אבל אני לא איבדתי תקווה.