קושימומחה
מוכן ב1 ש, 1 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

עוגת כדורגל פופס ובראוניז

עוגת כדורגל פופס ובראוניז
מתכון עוגת כדורגל פופס ובראוניז יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 1 דקות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מ "קוקי מדנס" יש 40 מעריצים. אם יש לך מקלות, תערובת עוגת שוקולד משולשת בטי קרוקר, שקיות קטנות, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת כדורגל פופס, בראוניז כדורגל, ו עוגיות כדורגל ממוסמרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את העוגה לפי ההוראות באמצעות הביצים, כמויות השמן והמים שצוינו על הקופסה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
בואו להתקרר לחלוטין.עוגת פירורים בקערת ערבוב גדולה. מערבבים מספיק זיגוג כך התערובת יכולה להיות בצורת כדורים. זה עשוי להשתנות, אז במקום לתת לך סכום מדויק אני אגיד כי השתמשתי על ¾ של פחית 15 עוז.קו גיליון עוגיות גדול או כמה צלחות עם קלף. לאסוף כדורים קטנים של תערובת וצורה לתוך כדורי רגל. זה דורש אימון. התחלתי עם ציקלינדר וצבטתי את הקצוות כדי ליצור משולשים. תרגיע את כדורי הרגל לכמה שעות. תוכל לגעת אותם קצת לפני טבילה כי כדורי הרגל מצוננים הם קלים יותר לעצב.תוציא אותם מהמקרר ותעצב את כל כדורי הרגל הלא סדירים לכדורגלנים מסודרים.ממיסים כמות קטנה של שוקולד. לטבול קצוות של מקלות לתוך שוקולד ולתקוע את השוקולד טבל מקל לתוך הכדורגל. מהר לשים אותו על צלחת במקפיא. תמשיך עד שכל כדורי הרגל יהיו על מקלות. להקפיא במשך כמה שעות או עד כדורי הרגל שלך על מקלות הם נחמדים וחזקים.עכשיו מגיע החלק הכיפי! ממיסים את שבבי ההיתוך בחלק העליון של דוד כפול או כור היתוך שוקולד. בזהירות לטבול את הקינוח עוגה קפואה פופס ולהקיש את כל שוקולד עודף.לעמוד אותם על דוכן פופ עוגה או לתקוע את המקלות בקלקר ולשים אותם במקרר כדי chill.To הפוך את השרוך, להמיס כמה שוקולד לבן במיקרוגל. כפית אותו לתוך שקית לקשט וילטון ולתת לו להתקרר לרגע כך שזה לא חם מדי ונוזלי. חותכים את הקצה את התיק בזהירות צינור השרוך. אם יש לך זמן קשה עם שוקולד לבן נמס, אתה יכול להשתמש בציפוי מלכותי במקום. עם זאת, השוקולד הלבן מחזיק טוב יותר כאשר ארוז.תחזיר את אבא למקרר. כאשר הם מאוד המשרד, לקחת חתיכה קטנה של קרטון ירוק, לקפל אותו לשניים ולעשות חיתוך במרכז, כך שיש לך לחתוך. לתקוע את המקל דרך. עכשיו לשים שקית על פופ ולקשור אותו עם טיי טוויסט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט