קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

עוגת כופתאות תפוחים

עוגת כופתאות תפוחים
עוגת כופתת תפוחים היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך אפיית תפוחים, סוכר, מאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כופתת תפוחים, קינוח כופתאות תפוחים, ו נגיסות כופתת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדף בשליש התחתון של התנור מחממים ל 204°. Mist צלחת פאי 9 אינץ ' עם תרסיס בישול קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים תפוחים בקערה גדולה. בקערה קטנה יותר, לשלב קמח, קורנפלור, מלח, קינמון ו 1 כף. סוכר; מפזרים על תפוחים וזורקים לפרוסות מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר הקצפת משנה וחמאה הופכת לזהב בהיר, מוסיפים סוכר חום ואגוזי מלך. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהסוכר נמס ואגוזי מלך קלויים קלות, 3 עד 4 דקות. (היזהר: התערובת יכולה לשרוף בקלות.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים צימוקים ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
יוצקים קלבדוס; זה יהיה בועה וניתז. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת syrupy, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
6
יוצקים תערובת על תפוחים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
7
מרדדים חצי בצק למעגל 12 אינץ'; לחץ לתוך צלחת עוגה. כפית תערובת תפוח לתוך הקרום, הרכבה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מגלגלים את הבצק שנותר למעגל 12 אינץ ' נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברשת קצה של קרום תחתון עם מים; בעדינות למקם את הקרום העליון על תפוחים. לקצץ וקצוות crimp דקורטיבי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
חותכים כמה חתכים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
11
מברשת למעלה עם שמנת; מפזרים עם 1 כף. סוכר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
מניחים עוגה על תבנית אפייה מרופדת ואופים עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי בועות דרך העליון, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 20 דקות; לשרת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה