עוגת כופתאות תפוחים
עוגת כופתת תפוחים היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך אפיית תפוחים, סוכר, מאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כופתת תפוחים, קינוח כופתאות תפוחים, ו נגיסות כופתת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף בשליש התחתון של התנור מחממים ל 204°. Mist צלחת פאי 9 אינץ ' עם תרסיס בישול קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף.
מניחים תפוחים בקערה גדולה. בקערה קטנה יותר, לשלב קמח, קורנפלור, מלח, קינמון ו 1 כף. סוכר; מפזרים על תפוחים וזורקים לפרוסות מעיל באופן שווה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר הקצפת משנה וחמאה הופכת לזהב בהיר, מוסיפים סוכר חום ואגוזי מלך. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהסוכר נמס ואגוזי מלך קלויים קלות, 3 עד 4 דקות. (היזהר: התערובת יכולה לשרוף בקלות.)
מוסיפים צימוקים ומערבבים למעיל.
יוצקים קלבדוס; זה יהיה בועה וניתז. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת syrupy, 2 עד 3 דקות.
יוצקים תערובת על תפוחים וזורקים למעיל.
מרדדים חצי בצק למעגל 12 אינץ'; לחץ לתוך צלחת עוגה. כפית תערובת תפוח לתוך הקרום, הרכבה במרכז.
מגלגלים את הבצק שנותר למעגל 12 אינץ ' נוסף.
מברשת קצה של קרום תחתון עם מים; בעדינות למקם את הקרום העליון על תפוחים. לקצץ וקצוות crimp דקורטיבי לאטום.
חותכים כמה חתכים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מברשת למעלה עם שמנת; מפזרים עם 1 כף. סוכר.
מניחים עוגה על תבנית אפייה מרופדת ואופים עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי בועות דרך העליון, 45 עד 55 דקות.
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 20 דקות; לשרת.