קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

עוגת כופתאות תפוחים

עוגת כופתאות תפוחים
עוגת כופתת תפוחים היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך אפיית תפוחים, סוכר, מאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כופתת תפוחים, קינוח כופתאות תפוחים, ו נגיסות כופתת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדף בשליש התחתון של התנור מחממים ל 204°. Mist צלחת פאי 9 אינץ ' עם תרסיס בישול קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים תפוחים בקערה גדולה. בקערה קטנה יותר, לשלב קמח, קורנפלור, מלח, קינמון ו 1 כף. סוכר; מפזרים על תפוחים וזורקים לפרוסות מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. כאשר הקצפת משנה וחמאה הופכת לזהב בהיר, מוסיפים סוכר חום ואגוזי מלך. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהסוכר נמס ואגוזי מלך קלויים קלות, 3 עד 4 דקות. (היזהר: התערובת יכולה לשרוף בקלות.)
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים צימוקים ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
יוצקים קלבדוס; זה יהיה בועה וניתז. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת syrupy, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
6
יוצקים תערובת על תפוחים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
מרדדים חצי בצק למעגל 12 אינץ'; לחץ לתוך צלחת עוגה. כפית תערובת תפוח לתוך הקרום, הרכבה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מגלגלים את הבצק שנותר למעגל 12 אינץ ' נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברשת קצה של קרום תחתון עם מים; בעדינות למקם את הקרום העליון על תפוחים. לקצץ וקצוות crimp דקורטיבי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
חותכים כמה חתכים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
11
מברשת למעלה עם שמנת; מפזרים עם 1 כף. סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12
מניחים עוגה על תבנית אפייה מרופדת ואופים עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי בועות דרך העליון, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 20 דקות; לשרת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה