עוגת כף פירות יער מעורבת
אם יש לכם סוכר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת כף ברי מעורבת, עוגת כף פירות יער מעורבת, ו עוגת פירות יער מעורבת.
הוראות
הפוך את המילוי: בקערה, לזרוק את פירות יער עם סוכר קורנפלור ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, לעשות את הבלילה: מחממים את התנור ל 37
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם הסוכר, גרידת לימון, אבקת אפייה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא את הביצים עם חלב וניל.
לטאטא את הנוזל לתוך החומרים היבשים עד לחלח באופן שווה, ואז לטאטא את החמאה המומסת עד חלקה.
מורחים את המילוי בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'. כפית הבלילה על גבי, משאיר פערים קטנים.
אופים במרכז התנור במשך 1 שעה, עד הפרי מבעבע וקיסם שיניים מוכנס לתוך הציפוי יוצא נקי.
בואו מגניב במשך 1 שעה לפני ההגשה.