קושיקשה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

עוגת כרישה

עוגת כרישה
פאי כרישה דורש בערך 1 שעה ו 2 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 103 גרם של שומן, וסך הכל 1729 קלוריות. לך לחנות ותביא את פפר, גבינת גרוייר, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לפת לבנה שמנת וריזוטו כרישה עם כרישה צ'יפס ירוק, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה.

הוראות

1
לבשל כרישה בחמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים מים, מלח ופלפל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד לכרישה מכרז. לחשוף, להגדיל את החום גבוה, ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
אופים piecrust ב 350 במשך 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים גבינה בתחתית של piecrust; תערובת כרישה כפית על גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
לטאטא יחד ביצים, חלבונים ביצה, חלב קורנפלור בקערה בינונית; לשפוך על תערובת כרישה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
אופים ב 350 במשך 20 עד 23 דקות או עד שנקבע, מיגון לאחר 10 דקות, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד 10 דקות.