עוגת כרישה
פאי כרישה דורש בערך 1 שעה ו 2 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 103 גרם של שומן, וסך הכל 1729 קלוריות. לך לחנות ותביא את פפר, גבינת גרוייר, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לפת לבנה שמנת וריזוטו כרישה עם כרישה צ'יפס ירוק, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה.
הוראות
לבשל כרישה בחמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מים, מלח ופלפל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד לכרישה מכרז. לחשוף, להגדיל את החום גבוה, ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או עד הנוזל מתאדה.
אופים piecrust ב 350 במשך 9 דקות.
מפזרים גבינה בתחתית של piecrust; תערובת כרישה כפית על גבינה.
לטאטא יחד ביצים, חלבונים ביצה, חלב קורנפלור בקערה בינונית; לשפוך על תערובת כרישה.
אופים ב 350 במשך 20 עד 23 דקות או עד שנקבע, מיגון לאחר 10 דקות, במידת הצורך.