קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

עוגת כרישה

עוגת כרישה
צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 200 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 ומחירו 63 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, חלב, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: רגל טלה ממולאת ברוטב כרישה, כרישה ללא גלוטן ורוטב עשב, ו טארט כרישה.

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו את הכרישה, הפלפל האדום והשום בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסירים מהאש; מצננים 5 דקות. מערבבים פנימה את הגבינה, החרדל ועשבי התיבול; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל דף מאפה ל -12 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים לניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה. כפית תערובת כרישה מעל מאפה בתוך 2 ב. של קצוות. מקפלים את קצוות המאפה מעל המילוי ומשאירים את המרכז ללא כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מברישים מאפה מקופל בחלב; מפזרים אגוזים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
אופים בחום של 375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. בעזרת נייר קלף, החלק טארטים על מדפי תיל. מצננים 10 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים חם. מקררים שאריות.