עוגת לחם בננה
צריך קינוח צמחוני? עוגת לחם בננה יכולה להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 9 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שיבולת שועל מיושנת, בננות, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לחם בננה גרנולה קראנץ, לחם בננה ביסקוף קראנץ', ו בננה רום קרמל קראנץ לחם פודינג.
הוראות
תנור חום ל 191°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לערבב 1 כוס קמח, סוכר מגורען,אבקת אפייה, קינמון ומלח 1/4 כפית.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה מומסת, חלב, ביצה ווניל; לערבב היטב. Mash 1 בננה( על 1/2 כוס), ולהוסיף לבלילה; לערבב היטב.
חותכים את הבננה שנותרה לפרוסות 1/4 אינץ'; מניחים בשכבה אחת מעל הבלילה.
בקערה בינונית, לערבב 1/2 כוס קמח, סוכר חום, שיבולת שועל ו 1/8 כפית מלח. מערבבים ב 1/2 כוס חמאה מומסת.
מוסיפים דגנים ופקאנים; מערבבים היטב.
מפזרים ציפוי על פרוסות בננה.
הסר מהתנור, באופן רופף לכסות עם נייר.
אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מקום על מתלה קירור; מגניב 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם גלידת וניל,אם תרצה.