עוגת לחמניית דבש אני
עוגת לחמניית דבש אני דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 391 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, סוכר ממתקים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה לא כזה אדיר. נסו ללא גלוטן עוגת דבש קמח תירס עם קומפוט תות + דבש קצפת, עוגת דבש עם דבש פקאן קרמל, ו עוגת כיפה שוקולד-דבש עם זיגוג שוקולד-דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערת ערבוב גדולה, לשלב תערובת עוגה, שמן, ביצים ושמנת חמוצה. מערבבים ביד כ 50 משיכות, או עד רוב גושים גדולים נעלמו.
יוצקים חצי הבלילה לתוך צלחת אפיית זכוכית ungreased 9x13 אינץ'.
מערבבים את הסוכר החום וקינמון, ומפזרים על הבלילה במחבת העוגה. כפית את החצי השני של הבלילה לתוך מחבת העוגה, מכסה את הסוכר החום וקינמון. לסובב את העוגה עם סכין חמאה או סכין הדובדבן עד שזה נראה כמו לחמניית דבש (או כל עיצוב שאתה רוצה לעשות).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. עוגת פרוסט בזמן שהוא עדיין חם למדי.
כדי להפוך את הציפוי: בקערה קטנה, לטאטא יחד הסוכר של קונדיטור, חלב ווניל עד חלקה.