עוגת ליטרת בטטה
מתכונים דומים: עוגת ליטרת בטטה, עוגת ליטרת בטטה, ו עוגת ליטרת בטטה.
הוראות
קרם חמאה; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים בטטות; מכים היטב.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת בטטה, מכים היטב לאחר כל תוספת (הבלילה תהיה נוקשה). מערבבים וניל, קוקוס, פקאן.
הבלילה כפית למחבת צינור משומנת היטב 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד בדיקות עוגה נעשה. מגניב במחבת 15 דקות; להסיר מחבת, ולתת מגניב לחלוטין.
הערה: עוגת פאונד בטטה עשויה להיות מזוגגת או חלבית עם כל ציפוי לימון או בטעם תפוז.