קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ליים עם אוכמניות ואוכמניות

עוגת ליים עם אוכמניות ואוכמניות
עוגת ליים עם אוכמניות ואוכמניות היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 10 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, אוכמניות, ריבה אוכמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת ליים עם אוכמניות, טארט גנאש מנטה מוקצפת עם אוכמניות, ו לימון וסיד קרם Parfaits עם אוכמניות.

הוראות

1
הגדר קערת overmedium מסננת מתכת בסדר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף ביצים, eggyolks, וסוכר בקערת מתכת בינונית אחרת להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף במיץ ליים. הגדר סיר גדול bowlover של בעדינות ומבשלמים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא כל הזמן עד curd מתעבהומדחום לקרוא מיידית insertedinto curd רושם 81° עד180, על 6minutes. מיד לשפוך קרדמסננת מוכנה להגדיר על קערה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים חמאה לחום מתוחים; בואו לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן לטאטא עד מעורבב וחלק. עטיפת Pressplastic ישירות על פני השטח של קרד, כיסוי לחלוטין. מקררים עד קור, כ 4 שעות. לעשות קדימה: סיד יכול להיותמוצע עד 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
באמצעות מיקסר חשמלי, beatbutter וסוכר בקערה בינונית עד wellblended, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חלמון ביצה; תערובת ביטו.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3
מוסיפים קמח ומלח ומערבבים במהירות נמוכה עד שהתערובת דומה לאפונה גדולה.שימוש בידיים, ללוש בקערה רק עד doughcomes יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
העברת בצק לטארטפן בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לשבור חתיכות doughinto, ולאחר מכן לחץ על הבצק באופן שווה upsides ועל תחתית המחבת. לכסות וchill 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים תנור ל 177°. לחשוף סרטנים ואופים עד חום זהוב, על 35minutes. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר צדדים מחלון טארט למקם את הקרום על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
מורחים לימון curdevenly בקרום אפוי. סדר blackberriesin 2 מעגלים קונצנטריים רק בתוך הקצה של טארט.תל אוכמניות במרכז טארט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3
Placejam בקערה קטנה מיקרוגל בטוח.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים במיקרוייב עד שהריבה נמסה, בערך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
5
להקציף כדי לשחרר ולהשתלב, להוסיףמים על ידי כפית אם עבה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
גרגרי הברשה. האם קדימה: טארט יכול להיות מורכב עד 8 שעות קדימה. צמרמורת נחשפה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1
לחיצה ישירה על עטיפות פלסטיק על פני השטח של הסידנשארת בטוחה כי העור אינו יוצר כצמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
צחצוח פירות יער עםריבת אוכמניות קטנה נותן את הפריהציפוי גימור מבריק, מאפה חנות.
מרכיבים שתצטרך
בריבת בלקבריבריבת בלקברי
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים