תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 198 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, סוכר, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת Bundt אוכמניות לימון עם זיגוג גבינת שמנת לימון, עוגת לימון עם זיגוג שוקולד ולימון מסוכר, ו עוגת לימון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בנדיבות מעיל מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick ואבק את המחבת עם קמח לכל מטרה. לנפות את 1 1/2 כוסות קמח כל מטרה וקמח עוגה לתוך קערה בינונית, יחד עם אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
טרגון אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה של מערבל עומד מצויד עם המשוט, להשתמש באצבעות שלך כדי לשפשף את הסוכר עם גרידת לימון עד הסוכר דומה חול רטוב צהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את שמן קנולה וחמאה מקוררת ומכים במהירות בינונית עד מעורבב, על 1 דקה. לנצח את כל הביצים, חלמונים ביצה, רום תמצית לימון עד רק incorporated, על 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך והכה בשמנת הכבדה ובמרכיבים היבשים בקבוצות 3 מתחלפות, החל וכלה במרכיבים היבשים; הקפד לא לפרז. לגרד את הצד של הקערה ולקפל את הבלילה עד שהוא מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימון
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כמו לינדט, לתלתלי שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ולהשתמש מרית כדי להחליק את פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
אופים באמצע התנור במשך כ 1 שעה, סיבוב המחבת באמצע, עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
תן לעוגה להתקרר על מדף במשך 30 דקות.
8
בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם מיץ לימון ורום ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
9
תן לסירופ הלימון להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר
10
הפוך את העוגה על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה. באמצעות שיפוד עץ, לתקוע חורים באופן שווה על כל העוגה ולהתחכך עם סירופ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
תן לעוגה להתקרר לחלוטין.
12
בקערה בינונית, לטאטא את הסוכר של ממתקים עם מיץ לימון תמצית שקדים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
שמן קינמון, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
יוצקים את הזיגוג על החלק העליון של העוגה, נותן לו לטפטף את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
14
מפזרים את השקדים על גבי ולתת את זיגוג להגדיר, על 20 דקות.