תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 198 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, סוכר, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת Bundt אוכמניות לימון עם זיגוג גבינת שמנת לימון, עוגת לימון עם זיגוג שוקולד ולימון מסוכר, ו עוגת לימון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בנדיבות מעיל מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick ואבק את המחבת עם קמח לכל מטרה. לנפות את 1 1/2 כוסות קמח כל מטרה וקמח עוגה לתוך קערה בינונית, יחד עם אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
1 1/3 כוס מולסה
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מוסיפים את שמן קנולה וחמאה מקוררת ומכים במהירות בינונית עד מעורבב, על 1 דקה. לנצח את כל הביצים, חלמונים ביצה, רום תמצית לימון עד רק incorporated, על 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך והכה בשמנת הכבדה ובמרכיבים היבשים בקבוצות 3 מתחלפות, החל וכלה במרכיבים היבשים; הקפד לא לפרז. לגרד את הצד של הקערה ולקפל את הבלילה עד שהוא מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימון
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)