עוגת לימון
טארט לימון שמנת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, קמח לכל מטרה unbleached, שמנת מתוקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת לימון, טארט קרם לימון חדש, ו עוגת לימון.
הוראות
תחתית חמאה (לא צדדים) של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מערבבים קמח, סוכר, קליפת לימון מגוררת, ומלח במעבד.
הוסף חמאה; תערובת עד צורות ארוחה גס.
הוסף חלמונים; להתמזג עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת מוכן. להקפיא קרום עד המשרד, כ -15 דקות. האם קדימה קרום יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.
אופים קרום 5 דקות. לחץ על הצדדים עם גב של מזלג אם נופל. המשך לאפות עד הזהב, לחיצה על הצדדים לפי הצורך, על 18 דקות יותר. מגניב לגמרי. לשמור על טמפרטורת התנור.
להקציף סוכר, ביצים, חלמונים, קליפת לימון בסיר בינוני כבד.
להקציף במיץ לימון ויין. מבשלים מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה ופשוט מתחיל בועה, לטאטא כל הזמן, על 5 דקות.
העברה לקערה בינונית. מגניב רק חם, ערבוב מדי פעם, כ -15 דקות. בהדרגה להקציף בשמנת.
אופים טארט עד מילוי מוגדר במרכז ומתחיל לנשוף בקצוות, כ -20 דקות. מגניב במחבת על המדף. מקררים לפחות 2 שעות ועד 6 שעות.