לך לחנות ותביא קורנפלור, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוגת לימון, עוגת לימון, ו עוגת לימון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הכה את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
מוסיף את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, המאפשר לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את השמנת החמוצה, וניל וקליפת לימון. הכה במשך 2 דקות נוספות. הבלילה תיראה מקושטת.