קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון

עוגת לימון
לך לחנות ותביא קורנפלור, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוגת לימון, עוגת לימון, ו עוגת לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הכה את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיף את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, המאפשר לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את השמנת החמוצה, וניל וקליפת לימון. הכה במשך 2 דקות נוספות. הבלילה תיראה מקושטת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
4
מערבבים קמח, קורנפלור, מלח וסודה לשתייה בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצה, ערבוב עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה 8x4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב המחבתות במשך 5 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
1
מקציפים יחד את מיץ הלימון ואבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
יוצקים זיגוג על עוגה שלמה ולאפשר עוגה להתקרר בעוד זיגוג ספוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג