עוגת לימון
עוגת לימון ק " ג דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 567 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, זיגוג קרם סיד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת לימון, עוגת לימון, ו עוגת קילו תפוזים עם לימון.
הוראות
Beat הראשון 2 מרכיבים במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
לנפות יחד קמח והבא 2 מרכיבים; להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם חלב, התחלה וכלה בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים גרידת ליים ווניל.
יוצקים את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומשוריינת 10 אינץ ' (16 כוס).
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 15 דקות עד 1 שעה ו 30 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל 15 דקות.
בינתיים, להכין זיגוג קרד סיד.
הסר עוגה מן מחבת כדי מתלה חוט; מברשת בעדינות זיגוג חם מעל הצדדים של עוגה. מגניב לחלוטין על מתלה תיל (בערך 1 שעה).