עוגת לימון ולבנדר עם זיגוג לימון
לימון ולבנדר זיגוג לימון קצר הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חמאה, פרחי לבנדר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו זנגביל לימון ג'ינג'ר פלחי חמאה, תה לבנדר, לימון ודבש מ Wolds Way לבנדר חווה, ו עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מקציפים חמאה, 1/4 כוס סוכר, סוכר לבן, גרידת לימון, ומלח יחד בקערה עם מיקסר חשמלי עד רכות. בהדרגה לנפות קמח לתוך הבלילה, ערבוב בכל תוספת; להוסיף 3/4 כפית מיץ לימון. ללוש בעדינות עד הבצק מחזיק יחד. הקש בצק למחבת 8x8 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד עוגיית חמאה הוא השחמה קלות סביב הקצוות, 30 עד 40 דקות. מגניב במחבת לטמפרטורה פושרת ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
חלב חם בסיר על חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שהחלב מתחיל לרתוח.
הסר מהחום ולהוסיף פרחי לבנדר. מחבת כיסוי תלול עד ריחני, 6 עד 10 דקות. זן ולהשליך פרחים. בהדרגה להקציף 1 סוכר כוסות ממתקים, 1 כף בכל פעם, לסירוגין עם 1 כף מיץ לימון מאייר, עד זיגוג הוא חלק ואטום.
מורחים על לחם קצר מקורר. מקררים כדי לאפשר זיגוג להקשיח, כ -30 דקות.