קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת לימון טירמיסו

עוגת לימון טירמיסו
המתכון לימון Tiramisu Trifle יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 8 שעות ו-20 דקות. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת שמנת, עוגיות ליידיפינגר, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Tiramisu Trifle, טריפל תות טירמיסו, ו טריפל תות טירמיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכוס מדידה קטנה, מערבבים את מיץ הלימון עם הסוכר ו 1/4 כוס מים עד הסוכר הוא מומס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
2
מניחים את גבינת השמנת, קרם לימון ושמנת כבדה במעבד מזון ומעבדים עד חלקה וקצת רכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת כבדהשמנת כבדה
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
כדי להרכיב את הטירמיסו, מניחים חצי מהגבירות בתחתית צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ', שוברים כמה כדי להתאים, ומטפטפים עם חצי מסירופ הלימון. למעלה עם חצי קרם לימון 1 כוס פירות יער מעורבים. חזור על השכבות, באמצעות ladyfingers הנותרים, סירופ וקרם לימון.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער מעורביםפירות יער מעורבים
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קרםקרם
לימוןלימון
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 8 שעות או לילה. לפני ההגשה, למעלה עם 2 כוסות הנותרים של פירות יער ואבק עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פירות יערפירות יער
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מגישים עם קצפת בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו