עוגת לימון מרנג חושנית
פאי לימון טעים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, חלבונים ביצה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוגת מרנג לימון טעימה, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו עוגת לימון חושנית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם תרסיס בישול (ללא קמח).
במעבד מזון, דגני מקום. כיסוי; תהליך עד כתוש.
מוסיפים את מרכיבי הקרום הנותרים. כיסוי; תהליך עד מתפורר. הקש תערובת לתוך צלחת עוגה, החל במרכז ולחיצה על הצד.
אופים 15 דקות או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין על מדף קירור.
בסיר 3 ליטר, לנצח חלמונים ביצה, מים, 1 כוס סוכר מגורען, מיץ לימון קורנפלור עם להקציף עד מעורבב היטב. מבשלים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עם להקציף עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בגהי עד incorporated.
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מרנג כפית על מילוי חם, מתפשט לקצוות לאטום.
אופים 15 דקות או עד מרנג הוא חום זהוב. מגניב על מתלה קירור 30 דקות. מקררים 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.