לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת לימון משולשת. מתאים ל-14 ומחירו 58 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך מים, ביצים, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת לימון שכבה משולשת, עוגת שכבות משולשת לימון, ו עוגת מרנג לימון שכבה משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים סוכר ושמן. מקציפים חלמונים וניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שלב חומרים יבשים; מוסיפים לתערובת הסוכר לסירוגין עם חלב, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים למשך 10 דקות; הסר למתלים להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
למילוי, בסיר גדול, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמלח. מערבבים במים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.