עוגת לימון עם מילוי לימון וזיגוג חמאת לימון
עוגת לימון עם מילוי לימון וזיגוג חמאת לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-639 היו אומרים שזה פגע במקום. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת לימון רול עם מילוי לימון, עוגת לימון עם מילוי שמנת וקורט לימון, ו עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 8 אינץ ' מחבתות עגולות.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך, על 5 דקות. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר במחבתות על מדפי תיל במשך 10 דקות. ואז להתהפך על מדפים חוט להתקרר לחלוטין.
כדי לעשות מילוי: בסיר בינוני, לערבב יחד 1 כף לימון גרידת, 1/2 כוס מיץ לימון ו 1 כף קורנפלור עד חלקה.
מערבבים ב 6 כפות חמאה ו 3/4 כוס סוכר, ולהביא תערובת לרתיחה מעל חום בינוני. להרתיח במשך דקה אחת, ערבוב כל הזמן. בקערה קטנה, עם מקציף חוט, לנצח חלמונים עד חלקה.
להקציף בכמות קטנה של תערובת לימון חם.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך מחבת הרוטב, להכות את תערובת לימון חם במהירות. להפחית את החום נמוך; לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות, או עד עבה (לא לרתיחה).
יוצקים תערובת לקערה בינונית. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות העור כפי שהוא מתקרר. מגניב לטמפרטורת החדר. להכניס למקרר 3 שעות.
כדי להכין ציפוי: בקערה גדולה, לנצח את הסוכר של ממתקים, 1/2 כוס חמאה, 2 כפות מיץ לימון 1 כפית לימון גרידת עד חלקה. הכה בחלב, ולהגדיל את המהירות ולהמשיך להכות עד אור ורך.
כדי להרכיב: עם סכין משונן ארוך, לפצל כל שכבת עוגה במחצית אופקית, מה שהופך 4 שכבות.
מניחים שכבה 1, לחתוך את הצד, על צלחת הגשה.
מורחים עם חצי ממילוי הלימון. למעלה עם שכבה נוספת, ולהפיץ עם ציפוי 1/2 כוס.
הוסף שכבה שלישית, והתפשט עם המחצית הנותרת של מילוי הלימון. לחץ על שכבת העוגה הסופית, ואת החלק העליון כפור וצדדים של עוגה עם הנותרים זיגוג. מקררים את העוגה עד שישב בכלא.