עוגת לימון עם רוטב פטל-כתום
עוגת לימון עם רוטב פטל-כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך סוכר, ליקר, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: פאנה קוטה עם רוטב פטל וכתום, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו לימון פנה קוטה עם קולי פטל.
הוראות
הביאו שמנת, 1/2 כוס סוכר וגרידת לימון לרתיחה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה. בינתיים, בקערה קטנה, לרכך ג ' לטין ב 2 Tbs נדיב. מים קרים.
להקציף ג ' לטין מרוכך ו 2 Tbs. ליקר כתום לתערובת שמנת.
יוצקים תערובת קרם לתוך 8 ramekins 4-אונקיה או כוסות פודינג כי כבר מצופה קלות עם תרסיס בישול ירקות (כתם שמן עודף עם מגבת נייר). מניחים כוסות פודינג במחבת רדודה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד סט, לפחות 4 שעות, רצוי בין לילה.
מניחים במעבד מזון מצויד להב מתכת ולהוסיף 6 Tbs הנותרים. סוכר 2 Tbs. ליקר תפוזים.
להעביר רוטב לקערה בינונית (אם אתה רוצה רוטב ללא חרצנים, זן הראשון דרך מסננת בסדר רשת). מערבבים פטל טרי, ולתת לעמוד על 1 שעה.
כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין דק להב סביב כל קינוח כדי לשחרר; להפוך על צלחת קינוח כדי unmold. רוטב פטל כפית סביב קוטה panna ומגישים.