קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת לימון פאונד

עוגת לימון פאונד
עוגת לימון פאונד היא קינוח צמחוני לקטו אובו. תמורת 45 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 337 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-20 גרם שומן כל אחת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת לימון עם ציפוי לימון חריף, עוגת לימון עם זיגוג דבש לימון ועוגת לימון עם זיגוג דבש לימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מחמאה תבנית כיכר 6 כוסות ומרפדים אותה בנייר קלף או שעווה. בקערה בינונית מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מיץ לימון, בתוספת 1/3 כוס1/4 כוס מיץ לימון, בתוספת 1/3 כוס
מיץ לימון, בתוספת 1/3 כוסמיץ לימון, בתוספת 1/3 כוס
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
במיקסר עם מקצף (או באמצעות מיקסר ידני), קרמים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים 1 כוס סוכר ומערבבים. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה, מוסיפים את הביצים אחת אחת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5
עובדים בקבוצות לסירוגין, ומערבבים לאחר כל הוספה, מוסיפים לתערובת החמאה את החומרים היבשים ו-1/4 כוס מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
6
מערבבים רק עד לקבלת מרקם חלק.
7
יוצקים לתבנית המוכנה ואופים עד להגבהה במרכז ובוחן המוכנס למרכז יוצא יבש וכמעט נקי (כמה פירורים בסדר), 65 עד 75 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בינתיים מכינים את הזיגוג: מערבבים בקערה קטנה את 1/3 כוס הסוכר הנותרת ו-1/3 כוס מיץ הלימון הנותרים עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
כשהעוגה מוכנה, מצננים בתבנית 15 דקות (היא עדיין תהיה חמימה). העבירו סכין מסביב לדפנות התבנית. מניחים רשת על תבנית עם דפנות (כדי לתפוס את הזיגוג) והופכים את העוגה אל הרשת. מקלפים את נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בעזרת מברשת תרנגול הודו או מברשת מאפה, מורחים זיגוג על כל החלק העליון ודפנות העוגה ומניחים להיספג פנימה. חזור על הפעולה עד שכל הזיגוג נגמר, כולל כל זיגוג שנזל על תבנית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
BasterBaster
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מצננים בטמפרטורת החדר או, עטוף בניילון, במקרר (עטוף היטב, העוגה תחזיק עד שבוע).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
מגישים בטמפרטורת החדר, בפרוסות דקות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פאונד קייק בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.