עוגת לימון פאונד
עוגת לימון פאונד היא קינוח צמחוני לקטו אובו. תמורת 45 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 337 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-20 גרם שומן כל אחת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת לימון עם ציפוי לימון חריף, עוגת לימון עם זיגוג דבש לימון ועוגת לימון עם זיגוג דבש לימון.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מחמאה תבנית כיכר 6 כוסות ומרפדים אותה בנייר קלף או שעווה. בקערה בינונית מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
במיקסר עם מקצף (או באמצעות מיקסר ידני), קרמים את החמאה.
מוסיפים 1 כוס סוכר ומערבבים. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה, מוסיפים את הביצים אחת אחת.
עובדים בקבוצות לסירוגין, ומערבבים לאחר כל הוספה, מוסיפים לתערובת החמאה את החומרים היבשים ו-1/4 כוס מיץ הלימון.
מערבבים רק עד לקבלת מרקם חלק.
יוצקים לתבנית המוכנה ואופים עד להגבהה במרכז ובוחן המוכנס למרכז יוצא יבש וכמעט נקי (כמה פירורים בסדר), 65 עד 75 דקות.
בינתיים מכינים את הזיגוג: מערבבים בקערה קטנה את 1/3 כוס הסוכר הנותרת ו-1/3 כוס מיץ הלימון הנותרים עד להמסת הסוכר.
כשהעוגה מוכנה, מצננים בתבנית 15 דקות (היא עדיין תהיה חמימה). העבירו סכין מסביב לדפנות התבנית. מניחים רשת על תבנית עם דפנות (כדי לתפוס את הזיגוג) והופכים את העוגה אל הרשת. מקלפים את נייר השעווה.
בעזרת מברשת תרנגול הודו או מברשת מאפה, מורחים זיגוג על כל החלק העליון ודפנות העוגה ומניחים להיספג פנימה. חזור על הפעולה עד שכל הזיגוג נגמר, כולל כל זיגוג שנזל על תבנית התבנית.
מצננים בטמפרטורת החדר או, עטוף בניילון, במקרר (עטוף היטב, העוגה תחזיק עד שבוע).
מגישים בטמפרטורת החדר, בפרוסות דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פאונד קייק בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.