עוגת לימון צלויה הליבוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט לימון קלוי. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו פילה הליבוט, פטרוזיליה שטוחה, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט עם רוטב לימון וצלפים, ליבוט גריל W / ויניגרט קליפה לימון, ו הליבוט בגריל עם ויניגרט לימון-Caper (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל. מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הדג; לבשל במשך 5 דקות לכל צד, עד מבושל דרך.
מעבירים למגש ומכסים כדי להתחמם.
מוסיפים את השמן, עגבניות, צלפים ומיץ לימון; מבשלים 1 דקה, ערבוב. מסדרים את התרד על 2 צלחות הגשה; למעלה עם הדגים. כפית את הרוטב על הליבוט ומקשטים עם הפטרוזיליה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
הדיאטה העולמית בת ה-5 פקטור של הארלי פסטרנק, M.Sc ולורה מוזר. זכויות יוצרים © 2010 by Harley Pasternak, M.Sc ולורה מוזר. Published by Ballantine Books. כל הזכויות שמורות.הארלי פסטרנק, M.Sc., הופיע בתוכנית וינפרי אופרה, טיירה בנקס Show, אקסס הוליווד, אקסטרה, VH1, E! והרבה פעמים בתוכנית הבוקר. הוא בעל תואר שני בפיזיולוגיה של התעמלות ומדעי התזונה ותואר בהצטיינות בקינסיולוגיה. הוא גם מוסמך על ידי המכללה האמריקאית לרפואת ספורט והחברה הקנדית לפיזיולוגיה של פעילות גופנית. הוא גר בלוס אנג ' לס, קליפורניה.