קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

עוגת לימון צלויה הליבוט

עוגת לימון צלויה הליבוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט לימון קלוי. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו פילה הליבוט, פטרוזיליה שטוחה, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט עם רוטב לימון וצלפים, ליבוט גריל W / ויניגרט קליפה לימון, ו הליבוט בגריל עם ויניגרט לימון-Caper (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל. מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הדג; לבשל במשך 5 דקות לכל צד, עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מעבירים למגש ומכסים כדי להתחמם.
4
להפחית את החום לנמוך.
5
מוסיפים את השמן, עגבניות, צלפים ומיץ לימון; מבשלים 1 דקה, ערבוב. מסדרים את התרד על 2 צלחות הגשה; למעלה עם הדגים. כפית את הרוטב על הליבוט ומקשטים עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
הליבוטהליבוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מגישים עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
טעם
8
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
9
הדיאטה העולמית בת ה-5 פקטור של הארלי פסטרנק, M.Sc ולורה מוזר. זכויות יוצרים © 2010 by Harley Pasternak, M.Sc ולורה מוזר. Published by Ballantine Books. כל הזכויות שמורות.הארלי פסטרנק, M.Sc., הופיע בתוכנית וינפרי אופרה, טיירה בנקס Show, אקסס הוליווד, אקסטרה, VH1, E! והרבה פעמים בתוכנית הבוקר. הוא בעל תואר שני בפיזיולוגיה של התעמלות ומדעי התזונה ותואר בהצטיינות בקינסיולוגיה. הוא גם מוסמך על ידי המכללה האמריקאית לרפואת ספורט והחברה הקנדית לפיזיולוגיה של פעילות גופנית. הוא גר בלוס אנג ' לס, קליפורניה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.