קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת לימון קל טפטוף

עוגת לימון קל טפטוף
אם יש לך על 1 שעה ו 5 דקות כדי לבלות במטבח, עוגת לימון קל לטפטף יכול להיות מדהים lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. יש קינוח זה 247 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. 492 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שקד טחון, ביצים, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת לימון קלה יותר, עוגת טפטוף לימון, ו עוגת טפטוף לימון.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שמן קל 20 ס "מ עגול x 5 ס" מ עוגת פח עמוק קו הבסיס עם קלף אפייה. עבור העוגה, לשים את הקמח, אבקת אפייה, שקדים טחונים פולנטה בקערת ערבוב גדולה. מערבבים את גרידת לימון וסוכר, ולאחר מכן להפוך מטבל במרכז. מקציפים את הביצים בקערה, ואז מוסיפים את היוגורט. עצה תערובת זו יחד עם השמן לתוך לטבול (ראה צעד אחר צעד מספר 1), ואז בקצרה בעדינות לערבב עם כפית מתכת גדולה אז הכל פשוט משולב, ללא overmixing.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
כפית את התערובת לתוך הפח ורמת העליון (שלב 2).
4
אופים במשך 40 דקות או עד שיפוד מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. לכסות באופן רופף עם רדיד עבור 5-10 דקות הסופי אם זה מתחיל חום מהר מדי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בזמן שהעוגה מבשלת, תכיני את סירופ הלימון. להטות את הסוכר גלגלית לתוך סיר קטן עם מיץ לימון ו 75ml מים.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
חום מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס. להעלות את החום, להרתיח במשך 4 דקות עד מופחת מעט סירופ, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
7
הסר את העוגה מהתנור ולתת לו להתקרר בקצרה בפח. אמנם הוא עדיין חם, להפוך אותו מתוך הפח, לקלף את הנייר בטנה ולהושיב את העוגה על מתלה חוט להגדיר על מגש אפייה או דומה. השתמש שיפוד לעשות הרבה חורים קטנים בכל רחבי החלק העליון של העוגה (שלב 3). לאט כפית מעל חצי סירופ לימון (צעד
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
ותן לזה להיספג פנימה. כף על שאר באותו אופן, צחצוח הקצוות ואת הצדדים של העוגה מדי עם האחרון של סירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "