עוגת לימון קפוא
אם יש לך לימון, ליקר שקדים, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. נסו עוגת לימון קפוא, עוגת לימון קפוא, ו צ'ילר לימון קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרכיבים בכוס ובלבול, מתח לתוך כוס מרטיני צונן, העליון עם מרנג לימון.
מניחים חלבונים ביצה בקערה קטנה, להכות על מהירות גבוהה במשך 1 דקה, להוסיף סוכר, ליקר שקדים, וגרידת. להמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס. לשים על גבי משקה, לפיד עם מבער בוטאן עד טיפים זהובים, לשרת מיד.