עוגת לימון תות טרי
עוגת לימון תות טרי היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 641 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו יוגורט דל שומן, מלח, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום האם. . וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגת תות טרי, עוגת לימון תות, ו עוגת לימון-תות.
הוראות
מערבבים תותים ו 2 כפות סוכר בקערה; מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים קמח, 2 כפות סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה.
חותכים חמאה עם סכין או בלנדר מאפה עד תערובת דומה פירורים גס.
להקציף חלב, חלמון ביצה, ו 3/4 גרידת לימון בקערה אחרת; מערבבים לתוך תערובת פירור עד הבצק הוא רטוב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש 10 סיבובים. מחלקים את הבצק לשניים; לטפוח או להתגלגל לסיבוב עבה 3/4 אינץ'.
מעבירים סיבובים לתבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
הסר כדי להתקרר על מתלה תיל במשך 15 דקות. לפצל כל shortcake במחצית אופקית.
מערבבים יוגורט, שמנת חמוצה, נקטר אגבה, ו 1/2 גרידת לימון כפית בקערה; להפריש. לנצח את הקצפת בקערה אחרת עד קצף.
מוסיפים 1 כפית סוכר, ממשיכים להכות קרם עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות.
מסדרים תחתיות עוגה על צלחות קינוח באופן שווה להפיץ עם תערובת יוגורט. למעלה כל עוגה עם 1/4 של תותים ו 1/4 של קצפת.
מניחים את העוגה על גבי הקצפת ומכסים עם תותים הנותרים קצפת.