עוגת לימונדה II
עוגת לימונדה 2 יכולה להיות בדיוק המתכון ללא מוצרי חלב שחיפשתם. תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 400 קלוריות . מתאים ל-10 מנות מנות. 29 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ-Allrecipes דורש ביצים, תרכיז לימונדה, מים וסוכר. הוא מתאים היטב כקינוח. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 32% . ציון זה אינו מרשים כל כך. מתכונים דומים: את עוגת באנדט לימונדה , פופס לימונדה ורוד בלקברי סמאש ולימונדה עם אבטיח משובץ .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים וקמחים תבנית צינור אחת בקוטר 25 ס"מ.
ממיסים ג'לטין לימון במים הרותחים. מניחים בצד.
מערבבים את תערובת העוגה, שמן צמחי וביצים.
מערבבים היטב ומוסיפים את תערובת הג'לטין ומקציפים במשך 5 דקות.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים ב-175 מעלות צלזיוס למשך שעה. בזמן שהעוגה עדיין חמה ובתבנית, נקבו אותה בעזרת שיני מזלג. לאחר מכן יוצקים ציפוי לימונדה על העוגה.
יש לתת לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים אותה מהתבנית.
שלבו את הלימונדה הקפואה המופשרת עם הסוכר הלבן וערבבו היטב.