עוגת לימונית מפתח
פאי ליים מפתח דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 241 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרום עוגה, חלב מרוכז, גרידת ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים ביצים, חלב מרוכז, מיץ ליים וקליפת ליים. לנצח על מהירות בינונית עם מיקסר חשמלי במשך כ 1 דקה או עד תערובת מעורבב היטב.
יוצקים לתוך קונכיה אפויה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, עד שהמרכז מוגדר. מגניב על מדף במשך 15 דקות, ואז להירגע לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מקשטים עם קצפת אם תרצה. באופן מיידי לקרר כל שאריות. לא לאחסן במשך יותר מ 3 ימים.